Merhaba, hem EA uygulaması üzerinden hem de Epic Games uygulaması üzerinden Star Wars Battlefront II'yi oynamaya çalıştığımda bilgisayar random bir şekilde oyun içerisinde hiçbir hata veya uyarı vermeden kendini yeniden başlatıyor. Bu oyunun uzun zamandır DirectX 12 sürümünde hataları olduğunu biliyorum, o yüzden oyun DirectX 11 sürümünde çalışıyor.
EA oyun için arayüzü dahil bütün arayüzleri kapatıp denedim ve sonuç değişmedi. Oyunu tam ekran ve çerçeveli olarak da oynamayı denedim. Uyumluluk sekmesinden yönetici olarak çalıştırmayı ve eski işletim sistemlerini seçip çalıştırmayı da denedim. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir:
İşlemciyi BIOS üzerinden sıcaklığı çok uçmayacak şekilde ve çok performans kaybı olmayacak şekilde overclock yaptım. Bellekler de EXPO profil olarak 4800MT/s sabit. Isınma, FPS veya benzeri herhangi bir sorunum yok. Bütün sistemi en ağır yükte test ettim. Bellekleri de Memtest ile kontrol ettim. Fakat artık aklıma başka yapacak bir şey gelmediği için son çare buraya yazmak istedim.
Var mıdır aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen? Teşekkürler.
EA oyun için arayüzü dahil bütün arayüzleri kapatıp denedim ve sonuç değişmedi. Oyunu tam ekran ve çerçeveli olarak da oynamayı denedim. Uyumluluk sekmesinden yönetici olarak çalıştırmayı ve eski işletim sistemlerini seçip çalıştırmayı da denedim. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir:
- İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
- Soğutma: Thermalright Phantom Spirit
- Anakart: MSI PRO B650M-A WIFI 6400MHz
- Bellek: Kingston Fury EXPO 32GB (4x8GB) 5200MT/s
- Ekran Kartı: MSI RTX 4060 Gaming X 8GB
- Depolama: WD Blue SN580 1TB SSD
- Güç Kaynağı: MSI MPG A650BN 650W 80+ Bronze
İşlemciyi BIOS üzerinden sıcaklığı çok uçmayacak şekilde ve çok performans kaybı olmayacak şekilde overclock yaptım. Bellekler de EXPO profil olarak 4800MT/s sabit. Isınma, FPS veya benzeri herhangi bir sorunum yok. Bütün sistemi en ağır yükte test ettim. Bellekleri de Memtest ile kontrol ettim. Fakat artık aklıma başka yapacak bir şey gelmediği için son çare buraya yazmak istedim.
Var mıdır aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: