Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serdar4586

Başarılı
Star Wars film serilerine yeni başladım ama bir tutarsızlık mevcut. Filmin hikaye bölümleri yıllara göre en eskiden başlamıyor. Film yayınlandığında neden 4 bölümden başlanıyor? Ben özellikle en eskiden başlayıp en yeniye doğru gitmeyi mantıklı buluyorum ancak hikaye konuları tutarsız :)

1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
4-5-6 sırayla çekildikten sonra 1-2-3 çekiliyor. Zamanın şartlarında bazı eksiklikler olduğu ve efektler istenildiği gibi olmayacağı için önce 4-5-6 çekilmiş. Size tavsiyem çıktığı gibi izleyin.

4. film 1977 yapımı filmdir ondan 4. film 3. filmden görsel olarak daha kötüdür ilk önce.
Original trilogy 4-5-6
Sonrasında Prequel trilogy 1-2-3 izlemenizi öneririm.
Bu benim açtığım bir rehber inceleyebilirsiniz.

4. film 1977 yapımı filmdir ondan 4. film 3. filmden görsel olarak daha kötüdür ilk önce.
Original trilogy 4-5-6
Sonrasında prequel trilogy 1-2-3 izlemenizi öneririm.
Bu benim açtığım bir rehber inceleyebilirsiniz.

Dördüncü filmi yani ilk umut serisini dün gece izledim adeta büyülendim ne kadar da kötü olsa da 1977 yılının şartlarına göre en iyi filmlerden biri adamlar seneler önce efektler ve sahneler de adeta teknolojiyi zorlamış.

4-5-6 sırayla çekildikten sonra 1-2-3 çekiliyor. Zamanın şartlarında bazı eksiklikler olduğu ve efektler istenildiği gibi olmayacağı için önce 4-5-6 çekilmiş. Size tavsiyem çıktığı gibi izleyin.

Öncelikle ben yıl serisine göre izlemeyi tercih ediyorum. Serileri bitirdikten sonra dizilere başlayacağım ancak diziler de the Mandalorian izledim belki de Star Wars dizilerinde en iyisiydi ayrıca 3 sezon çekilmiş ve duyumlarıma göre 4 sezon yolda.

Dördüncü filmi yani ilk umut serisini dün gece izledim adeta büyülendim ne kadar da kötü olsa da 1977 yılının şartlarına göre en iyi filmlerden biri adamlar seneler önce efektler ve sahneler de adeta teknolojiyi zorlamış.

Hep söylerim Star Wars ilk filmi çıktığında Fransa'da giyotin ile idam yasaldı giyotin ile :D

@Serdar4586 Star Wars benim en sevdiğim film serisidir. Paylaştığım rehberde hem filmler, diziler hem de animasyon serileri yer almaktadır. Mesela Clone Wars animasyon serisi benim en sevdiğim animasyonlardan birisidir. Çocukluğumdan beri sürekli açıp açıp izliyorum. Hemen hemen her sahne ezberimdeydi anlayacağınız.

Star Wars’un tadını almaya başlamışsınız. Size tavsiyem eğer sıkıcı gelmiyorsa filmlerin arasındaki içerikleri de izlemeniz yönünde. Gerçekten keyifli diziler de var aralarında.

Serileri bitirdikten sonra dizilere başlayacağım ancak diziler de the Mandalorian izledim belki de Star Wars dizilerinde en iyisiydi ayrıca 3 sezon çekilmiş ve duyumlarıma göre 4 sezon yolda.

4. sezon ve bir film çıkacak sonuçta Disney dibini ekmekle sıyırmak istiyor.

Star Wars dizilerinde en iyisiydi.

Yapmaa clone wars izlemeden deme bunu.

4. sezon ve bir film çıkacak sonuçta Disney dibini ekmekle sıyırmak istiyor.

Yapmaa clone wars izlemeden deme bunu.

Diğer seri diziler için bir şey demiyorum özellikle obi-kenobi dizisinin yeni sezonun da gelmesini beklerim de onunla ilgili bir duyuru yapılmadı ona da geçen ay 1 bölümden sonra izlemedim ama sanırım sinema serilerini bitirdikten sonra ona başlarım.

@Serdar4586 Star Wars benim en sevdiğim film serisidir. Paylaştığım rehberde hem filmler, diziler hem de animasyon serileri yer almaktadır. Mesela clone wars animasyon serisi benim en sevdiğim animasyonlardan birisidir. Çocukluğumdan beri sürekli açıp açıp izliyorum. Hemen hemen her sahne ezberimdeydi anlayacağınız.

Star Wars'un tadını almaya başlamışsınız. Size tavsiyem eğer sıkıcı gelmiyorsa filmlerin arasındaki içerikleri de izlemeniz yönünde. Gerçekten keyifli diziler de var aralarında.

Star Wars the mandolorian dizisi beni çok etkiledi özellikle dizideki o küçük sevimli yaratığın savaşcı ile olan bağları çok güzeldi.