Şişman Adam 65

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
5
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Star Wars hayranı değilim normalde ama severim, izlerken çok keyif alıyordum. Bu yüzden oyunlarına da başlamak geldi içimden. Aranızda oynayan var mı, varsa tavsiye eder mi? Hatta merak ettiğim şeyleri şöyle sıralayım:
  1. Bu oyunlar açık dünya oyunları mı? Yoksa görevler üzerinden düz ilerleyen bir yapısı mı var?
  2. Hikayeli oyun oynamayı seven biri olduğum için, filmlerdeki atmosferi oyunlara da yansıtabilmişler mi? İçine girebiliyor muyum atmosferin? "Evet, ben şu an Star Wars evrenindeyim" dedirttirebiliyor mu?
  3. Oyunun mekanikleri nasıl? Oynanış nasıl, zor mu? Mesela ışın kılıcı kullanma hissiyatı verebiliyor mu?
  4. Oyunlardaki hikaye filmlerdeki hikayeye bağlı mı ilerliyor? Yani bir nevi filmlerin devamı gibi mi? Filmleri yeniden açıp ufak ufak bakmam gerekecek mi?
  5. Sürükleyici mi? Aksiyon bolca var mı?
Grafiklerin canı cehenneme. Süper Mario grafiklerine bile sahip olsa yukarıda değindiğim konularda beni tatmin edecek ise keyif alarak oynarım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:

Battlefront 2 (EA) var ve ben şahsen bayılıyorum. Henüz açık dünya bir oyun yok fakat Ubisoft'un yaptığı "Star Wars Outlaws" adlı oyun bu sene çıkacak. Jedi Fallen Order da iyidir fakat nereye ilerleyeceğimi anlamadığım için 1-2 saat aynı yerlerde dolandığım oldu. Işın kılıcı düellosu hissini arıyorsan Battlefront 2 (EA)'i şiddetle öneririm. "yok ben silahlı adamları kessem de olur" diyorsanız Jedi Fallen Order ve Jedi survivor öneririm.

Merhaba arkadaşlar,

Star Wars hayranı değilim normalde ama severim, izlerken çok keyif alıyordum. Bu yüzden oyunlarına da başlamak geldi içimden. Aranızda oynayan var mı, varsa tavsiye eder mi? Hatta merak ettiğim şeyleri şöyle sıralayım:
  1. Bu oyunlar açık dünya oyunları mı? Yoksa görevler üzerinden düz ilerleyen bir yapısı mı var?
  2. Hikayeli oyun oynamayı seven biri olduğum için, filmlerdeki atmosferi oyunlara da yansıtabilmişler mi? İçine girebiliyor muyum atmosferin? "evet, ben şu an Star Wars evrenindeyim" dedirttirebiliyor mu?
  3. Oyunun mekanikleri nasıl? Oynanış nasıl, zor mu? Mesela ışın kılıcı kullanma hissiyatı verebiliyor mu?
  4. Oyunlardaki hikaye filmlerdeki hikayeye bağlı mı ilerliyor? Yani bir nevi filmlerin devamı gibi mi? Filmleri yeniden açıp ufak ufak bakmam gerekecek mi?
  5. Sürükleyici mi? Aksiyon bolca var mı?
Grafiklerin canı cehenneme. Super Mario grafiklerine bile sahip olsa yukarıda değindiğim konularda beni tatmin edecek ise keyif alarak oynarım ben.

O kadar soru sormuşsun da hangi oyunlar dostum? Bin tane, bin tür Star Wars oyunu var. İlla şunu oyna dersem kotor serisini tek geçerim. Gerisi safi hava. Fallen order ve survive da meh işte.