Çatlı Reis

Becerikli
S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'i 1 sene önce 15 saat kadar Game Pass'ten oynadım ama PC'yi değiştirince save gitti, ben de bir daha baştan başlamadım. 2 gün önce indirimdeyken 30 dolara alayım dedim ama şimdi de Star Wars Outlaws'ın indirimde olduğunu gördüm. Sizce S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'i iade edip Star Wars Outlaws almak mantıklı mıdır? Bu oyunları oynayan/oynamayan bütün arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

Hangi oyun daha cok ilgini cekiyor? Uzay temali oyunlar seviyorsan Star Wars Outlaws alabilirsin.

Genelde uzay temalı oyunları sevmem. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'de ki gibi eski Sovyet ortamı ve Orta Çağ temalı yapımlar daha çok ilgimi çekiyor. En mantıklısı S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'den devam etmek gibi hocam.

Genelde uzay temalı oyunları sevmem. S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'de ki gibi eski Sovyet ortamı ve Orta Çağ temalı yapımlar daha çok ilgimi çekiyor. En mantıklısı S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'den devam etmek gibi hocam.

Beni içine çok çekmişti hocam dediğiniz gibi eski Sovyet ortamını hissettiriyor ama ekran kartı 40 FPS verince sildim bende.

1760730989468.webp

Stalker tek atar ileride sistemi yeniledikten sonra oynayacağım Arc A750 ile pek tat vermiyor.

Bende RX6600 ile oynamıştım ilk oynadığımda AFMF açtığım ilk oyundu sistemin gücü yetmediği için. Şimdi çok şükür rahattayım.

Beni içine çok çekmişti hocam dediğiniz gibi eski Sovyet ortamını hissettiriyor ama ekran kartı 40 FPS verince sildim bende.

Eki Görüntüle 193485

Sizde en kısa zamanda güzel bir sistemle oynarsınız umarım.