Star Wars Padmé vs Leia vs Rey

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Bu 3 Star Wars karakterinden hangisini daha çok seviyorsunuz?

Ben Padmé diyorum. Natalie Portman'ın güzelliği yeterli Padmé'yi sevmek için.

Leia. EP3'e Padmé'nin Mustafarda Anakini öldürmeye çalıştığı orijinal fikri ya da silinen isyan başlatma sahnelerini ekleselerdi belki Padmé diyebilirdim ama Leia kesinlikle.

Padme çok itici geliyor Leia.

İfadeler: 99
Padme çok itici geliyor Leia.
Leia. EP3'e Padmé'nin Mustafarda Anakini öldürmeye çalıştığı orijinal fikri ya da silinen isyan başlatma sahnelerini ekleselerdi belki Padmé diyebilirdim ama Leia kesinlikle.
Benim şahsen Leia demememin sebebi Leia'nın dünya genelinde seks sembolüne dönüşmüş olması. YouTube'da "star wars leia" yazınca ilk sırada "star wars leia bikini" önerisi geliyor. Yani gerçekten seks sembolü olmuş Leia.

O yüzden Padmé demeyi tercih ettim.
Leia ve Padme sevilir. Rey seven şu ana kadar denk gelmedim ama Rey sevilmez.
Fakat şahsen Leia.
Kapsamlı karşılaştırma olsun diye Rey'i de ekledim. Yoksa ben de nefret ediyorum.

Leia olabilir. Rey ise Star Wars'ta olabilecek en saçma karakterlerden biri. En son 3-4 sene önce izledim ve sırf son 3'leme yüzünden tekrar başlamadım seriye.
Zaten rezalet bir karakter Rey. Sadece adil karşılaştırma için ekledim. Yoksa ben de nefret ediyorum.

Ben açıkçası Star Wars serisini tekrar izleyebilirim. Fakat son üçlemeyi izlemem. 4-5-6-1-2-3 izler geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…