Serdar4586

Başarılı
Star Wars Skeleton Crew Disney Plus'ta yayınlanacak olan bir Amerikan bilim kurgu dizisi. Uzun zamandır dizinin tanıtımını görüyorum ancak Disney Plus platformunda göremedim. Google aramalarımda da direkt Disney Plus için dizinin linki çıkmıyor. Arkadaşlar bu dizinin yayınlanma Tarihi Disney Plus için kesin olarak belli mi?

1.webp

Çok ufak bir Google araştırması ile bunu buldum:

"Skeleton Crew is scheduled to be released on Disney+ in late 2024 "around Christmas", and will consist of eight episodes. The series was previously announced at Star Wars Celebration in May 2022 to be releasing in 2023, with White expecting the series to be released in November or December of that year."

Yani, Skeleton Crew, Disney+'da 2024 yılının sonlarına doğru, 'noel civarında' yayınlanması planlanıyor.

Çok ufak bir Google araştırması ile bunu buldum:

"Skeleton Crew is scheduled to be released on Disney+ in late 2024 "around Christmas", and will consist of eight episodes. The series was previously announced at Star Wars Celebration in May 2022 to be releasing in 2023, with White expecting the series to be released in November or December of that year."

Yani, Skeleton Crew, Disney+'da 2024 yılının sonlarına doğru, 'noel civarında' yayınlanması planlanıyor.
Teşekkür ederim ama normalde korsan da izlenebiliyor (alt yazılı olarak) dizilla da yada hdfilmcehennemin de var ama tabi disney de yok Sanırım Disney tüm bölümleri bir sezon halinde yıl sonunda mı verecek :) Dizi yayınlandı bile. Şunu da eklemek isterim dizinin sadece birinci bölümü var Türkçe seslendirme yok

Teşekkür ederim ama normalde korsan da izlenebiliyor (alt yazılı olarak) dizilla da ya da hdfilmcehennemin de var ama tabi disney de yok Sanırım Disney tüm bölümleri bir sezon halinde yıl sonunda mı verecek :) Dizi yayınlandı bile. Şunu da eklemek isterim dizinin sadece birinci bölümü var Türkçe seslendirme yok
Dizi 2 Aralık'ta yayınlanmaya başlandı şu an izleyebilirsiniz toplam 8 bölüm olacak ilk 3 bölüm yayınlandı bile.

Son düzenleyen: Moderatör: