Bizim Türk halkı böyle işte :D Konu sahibine bir saldırı değil bu da genel yorum yapıyorum.

Herkesin birbiriyle fingirdeştiği, eşlerin birbirlerini aldattığı ve senaryonun %80'inin böyle saçma şeylerden ibaret olduğu Türk dizilerini gece 12'ye kadar izlerler hipnoz olmuş gibi. Ama bir öpüşme sahnesi gelince hemen yalandan kafayı çevir. Çünkü öpüşme sahnesi ahlakı bozacak ya :)
Kesinlikle katılıyorum. Türk dizilerinde aldatma, bilimum birçok kötü şey yapılıyor ve millet inek gibi izliyor. Fakat yabancı dizi/filmde bir öpüşme sahnesi veya son derece uygun bir bikinili sahne gelince "Ya ne biçim dizi/film açmışsın be, ahlaksız!" ya da "Oğlum kapat şu filmi/diziyi". Oldu canım, hemen kapatıyorum diziyi. Gerçekten ironik.

Bizim Türk halkı böyle işte :D Konu sahibine bir saldırı değil bu da genel yorum yapıyorum.

Herkesin birbiriyle fingirdeştiği, eşlerin birbirlerini aldattığı ve senaryonun %80'inin böyle saçma şeylerden ibaret olduğu Türk dizilerini gece 12'ye kadar izlerler hipnoz olmuş gibi. Ama bir öpüşme sahnesi gelince hemen yalandan kafayı çevir. Çünkü öpüşme sahnesi ahlakı bozacak ya :)
Valla hocam öpüşme sahnesi şu an en masumu. Sevişme sahnelerine bile kafa çevirmiyor insanlar. Ama konu insanların cinsel seçimlerine gelince "dine ters" falan diyorlar :D.