SoldierBoyBabam
Üstün
Andor'da ona benzer bir şey var diye biliyorum. Bir de 5. filmin sonunda bir öpüşme sahnesi var.
Bunu hoş karşılamayan da ne bileyim. 2 saniye öpüşmede bir ayıplık olmaz.Haklısın, o yüzden ek açıklama yaptım. Aile ortamında pek hoş karşılanmayan desek daha doğru olur.
Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü. Bunları izlerken hepimiz çocuktuk, akşam saatlerinde ailelerimizle izliyorduk.Öpüşmek +18 değil. Bikini giymek de +18 değil.
Katılıyorum. Türk dizileri daha berbat.
Ne desem haklısınız hocam. O halde cevabımı aldım, teşekkürler.Bunu hoş karşılamayan da ne bileyim. 2 saniye öpüşmede bir ayıplık yok.
Zina2 saniyelik öpüşme sahnesinde aile ile izlemeyi engelleyecek bir şey yok.
Andor'da genelev sahnesi var. Ama genelev demeye bin şahit ister. Adam gidip sadece sohbet ediyor.Andor'da ona benzer bir şey var diye biliyorum. Bir de 5. filmin sonunda bir öpüşme sahnesi var.
RTÜK'e söyleyin de dizilerine odaklansınlar. Türk dizilerinde din çatışması ve sevişme sahnesi kaynıyor.Teknik olarak bu mümkün değil. RTÜK koyuyor o yaş derecelerini.
Sizin +18 olarak ne sorduğunuza bağlı. Öpüşme sahneleri veya açık giyinmek +18 değildir. Şiddet içeriği olarak biraz sıkıntı olabilir ama zaten dizinin adı "Yıldız Savaşları". Bir sorun olacağını sanmam.Merhaba arkadaşlar. Star Wars filmleri ve Live-Action dizileri genel olarak 13+ olarak derecelendirilmiş durumda. Star Wars animasyon dizleri ise 7+ olarak geçiyor.
Peki Star Wars'ta 18+ sayılabilecek (veya 18+'yı andıran, yani daha yetişkinleri hedefleyen) sahneler mevcut mudur?