Bizim Türk halkı böyle işte Konu sahibine bir saldırı değil bu da genel yorum yapıyorum.
Herkesin birbiriyle fingirdeştiği, eşlerin birbirlerini aldattığı ve senaryonun %80'inin böyle saçma şeylerden ibaret olduğu Türk dizilerini gece 12'ye kadar izlerler hipnoz olmuş gibi. Ama bir öpüşme sahnesi gelince hemen yalandan kafayı çevir. Çünkü öpüşme sahnesi ahlakı bozacak ya
Kesinlikle katılıyorum. Türk dizilerinde aldatma, bilimum birçok kötü şey yapılıyor ve millet inek gibi izliyor. Fakat yabancı dizi/filmde bir öpüşme sahnesi veya son derece uygun bir bikinili sahne gelince "Ya ne biçim dizi/film açmışsın be, ahlaksız!" ya da "Oğlum kapat şu filmi/diziyi". Oldu canım, hemen kapatıyorum diziyi. Gerçekten ironik.
Bizim Türk halkı böyle işte Konu sahibine bir saldırı değil bu da genel yorum yapıyorum.
Herkesin birbiriyle fingirdeştiği, eşlerin birbirlerini aldattığı ve senaryonun %80'inin böyle saçma şeylerden ibaret olduğu Türk dizilerini gece 12'ye kadar izlerler hipnoz olmuş gibi. Ama bir öpüşme sahnesi gelince hemen yalandan kafayı çevir. Çünkü öpüşme sahnesi ahlakı bozacak ya
Valla hocam öpüşme sahnesi şu an en masumu. Sevişme sahnelerine bile kafa çevirmiyor insanlar. Ama konu insanların cinsel seçimlerine gelince "dine ters" falan diyorlar .