Bu fiyata alınır. Uzun oynanış saati sunuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Açıkçası Stardew gibi kolay modlanabilen bir oyunu Xbox App'ten almak bana mantıksız geliyor. Bazı oyunlar modlanabilir oluyor ancak Xbox App'teki oyunların genelde oyun dosyası değiştirilemiyor. Bu sebeple başka platformdan alınma ihtimali varsa öneririm.
Arthricia
Uzman
Açıkçası stardew gibi kolay modlanabilen bir oyunu Xbox App'ten almak bana mantıksız geliyor. Bazı oyunlar modlanabilir oluyor ancak Xbox App'teki oyunların genelde oyun dosyası değiştirilemiyor. Bu sebeple başka platformdan alınma ihtimali varsa öneririm.
Şu an aktif olarak No Man's Sky ve Stardew Valley oynuyorum ve mod konusunda en ufak bir sorun yaşamadım. Benim kendi gözlemime göre "genel" olarak böyle bir durum yok tek tük birkaç oyunda yaşadım bu dosyalara erişememe durumunu. Kendi deneyimim bu.
Vaga
Uzman
Şu an aktif olarak no man's sky ve Stardew Valley oynuyorum ve mod konusunda en ufak bir sorun yaşamadım. Benim kendi gözlemime göre "genel" olarak böyle bir durum yok tek tük birkaç oyunda yaşadım bu dosyalara erişememe durumunu. Kendi deneyimim bu.
Hocam modlamada sorun yoksa ben oradan alayım Xbox Store bilgisayar versiyonunu.
Son düzenleme:
Arthricia
Uzman
Herhangi bi sorun yok hocam alıp kullanabilirsinHocam modlamada sorun yoksa ben oradan alayım Xbox Store bilgisayar versiyonunu.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-