Oyunun iyi olduğunu biliyorum zaten. Çok fazla indie oyun oynadım. Indie oyunların 200 lira olması çok saçma ama. Katana Zero 300, Hotline Miami 200 lira vs. Hepsi birbirinden güzel oyunlar ama bir indie oyuna bu fiyatlar çok cidden.
Hocam nasıl çok dolar bazında 3 5 dolar civarı bedavaya verecek halleri yok adamların.

Hocam neyi anlamadağınızı anlamadım. Bu oyunlar 10 lira 20 lira idi. Hotline Miami'yi 20 liraya aldığımı hatırlıyorum. Şimdi hepsi 200-400 arası.
Tamam da o fiyatlar düzeltilmediği için öyleydi. Şu an oyunların normal fiyatı var. Siz niye adamların düzeltmekte geç kaldığı kaç yıl öncesinin kuruna göre hesaplanan fiyatları istiyorsunuz ve onu baz alıyorsunuz ben onu anlamadım.

Tamam da o fiyatlar düzeltilmediği için öyleydi. Şu an oyunların normal fiyatı var. Siz niye adamların düzeltmekte geç kaldığı kaç yıl öncesinin kuruna göre hesaplanan fiyatları istiyorsunuz ve onu baz alıyorsunuz ben onu anlamadım.
Oyunların fiyatının düzeltilmediği zamanları demiyorum? Türkiyeye göre fiyatlandırma vardı ve her şey ucuzdu. Cidden demek istediğim tek şey bu. Türkiyeye özel fiyatlandırma vardı ve ucuza alıyorduk. Fiyatlar düzeltilmediği için falan değil. Boş yere tartışıp uzatmayalım.

Mart ayında 1.6 güncellemesi gelecek, yapımcı duyuru geçti yakın zamanda.
Bu da XenForo 2.3 gibi. Güncellemesi gelecek de gelecek. 1 yıldan fazladır güncelleme bekliyoruz. Şu 20 gün geçse de rahat rahat oynasak.