sndwchmaker 71

Üstün
Selamlar.

Bugün Microsoft Store üzerinden arkadaşımla oynamak amacıyla Stardew Valley satın aldım ancak çevrimiçi bir oyun kurduğumda arkadaşımı davet edemiyorum çünkü ayarlarda davet kodu gibi seçenekler yok. Aynı şekilde başka bir oyuna da katılamıyorum çünkü çevrimiçi kısmında sadece LAN seçeneği mevcut. Bu sorunu internette çok araştırdım ve birçok kişinin de başına gelmiş fakat kesin bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Her konuda yardım bulabilirsin.

@sndwchmaker araştırdım tam online seçeneği açıcak tam bir çözüm bulamadım fakat RadminVPN veya Hamachi gibi uygulamalarla LAN oynayabilirsiniz beraber diye düşünüyorum.

Her konuda yardım bulabilirsin.
Sadece mesaj atmak için atmış gibisin direk wiki'yi atmışsın. Wiki'de buna dair bir şey yok gördüğüm kadarıyla.

Sadece mesaj atmak için atmış gibisin direk wiki'yi atmışsın. Wiki'de buna dair bir şey yok gördüğüm kadarıyla.

Canın mı sıkılıyor gece gece? Yoksa laf mı sokmaya çalışıyorsun? Konu senin değil, dert senin değil, bana neden bulaşırsın?

Aynen mesaj sayımı yükselteyim dedim. Böyle bir işsizim.

Yeni bir çok oyunculu dünya yaratmak
Özellikle çok oyunculu için yeni bir dünya yaratmak için:

Giriş ekranında Yeni yerine Çok Oyunculuyu seçin.
Kur sekmesine tıklayın.
Yeni Çiftlik Oluştura tıklayın.
Katılacak her oyuncu için bir baraka eklediğinizden emin olun. İsteğe bağlı olarak, oyuncuların cüzdanı paylaşmaya veya kendi cüzdanlarının olmasına karar vermek için bir kar marjı ayarlanabilir. Çiftlik oluşturulduktan sonra, kâr marjları değiştirilemez, ancak cüzdan paylaşımı değiştirilebilir ve oyun içinde kabinler inşa edilebilir veya yıkılabilir.

Selam.

Bugün Microsoft Store üzerinden arkadaşımla oynamak amacıyla Stardew Valley satın aldım ancak çevrimiçi bir oyun kurduğumda arkadaşımı davet edemiyorum çünkü ayarlarda davet kodu gibi seçenekler yok. Aynı şekilde başka bir oyuna da katılamıyorum çünkü çevrimiçi kısmında sadece lan seçeneği mevcut. Bu sorunu internette çok araştırdım ve birçok kişinin de başına gelmiş fakat kesin bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Xbox üzerinden arkadaşınızı davet edemiyor musunuz?
Microsoft Store veya Xbox üzerinden çözülemiyorsa son çare Hamachi kalıyor arkadaşın dediği gibi.

Canın mı sıkılıyor gece gece? Yoksa laf mı sokmaya çalışıyorsun? Konu senin değil, dert senin değil, bana neden bulaşırsın?

Yeni birçok oyunculu dünya yaratmak.

Giriş ekranında yeni yerine çok oyunculuyu seçin.
Kur sekmesine tıklayın.
Yeni çiftlik oluştura tıklayın.
Katılacak her oyuncu için bir baraka eklediğinizden emin olun. İsteğe bağlı olarak, oyuncuların cüzdanı paylaşmaya veya kendi cüzdanlarının olmasına karar vermek için bir kar marjı ayarlanabilir. Çiftlik oluşturulduktan sonra, kâr marjları değiştirilemez, ancak cüzdan paylaşımı değiştirilebilir ve oyun içinde kabinler inşa edilebilir veya yıkılabilir.

Olay çok oyunculu dünya kuramaması arkadaşın zaten hocam, oyunun içinde öyle bir buton yok diyor.

Yeni bir çok oyunculu dünya yaratmak

Giriş ekranında Yeni yerine Çok Oyunculuyu seçin.
Kur sekmesine tıklayın.
Yeni Çiftlik Oluştura tıklayın.
Neyse haklısınız gece vakti belki gözünüzden kaçmıştır. Arkadaşta online seçeneği çıkmıyor sadece LAN lobisi oluşturma çıkıyor.

Xbox üzerinden arkadaşınızı davet edemiyor musunuz?
4. katılacak her oyuncu için bir baraka eklediğinizden emin olun.
Baraka eklediniz mi?
Hayır arkadaşım Steam üzerinden oynuyor oyunu. Çok oyunculu ayarlarının hepsini söylendiği gibi yaptım. Daha sonra farklı varyasyonlarıyla tekrar denedim fakat hiçbir şekilde davet atılmıyor. Oyun kurmasam bile bir başkasının oyununa katılmak için kod girme seçeneği de çıkmıyor. Sadece LAN var.

Hayır arkadaşım Steam üzerinden oynuyor oyunu. Çok oyunculu ayarlarının hepsini söylendiği gibi yaptım. Daha sonra farklı varyasyonlarıyla tekrar denedim fakat hiçbir şekilde davet atılmıyor. Oyun kurmasam bile bir başkasının oyununa katılmak için kod girme seçeneği de çıkmıyor. Sadece lan var.

Dediğiniz ayarlar nedir tam olarak? Bir görsel paylaşabilir misiniz?