sndwchmaker 70

Üstün
Selamlar.

Bugün Microsoft Store üzerinden arkadaşımla oynamak amacıyla Stardew Valley satın aldım ancak çevrimiçi bir oyun kurduğumda arkadaşımı davet edemiyorum çünkü ayarlarda davet kodu gibi seçenekler yok. Aynı şekilde başka bir oyuna da katılamıyorum çünkü çevrimiçi kısmında sadece LAN seçeneği mevcut. Bu sorunu internette çok araştırdım ve birçok kişinin de başına gelmiş fakat kesin bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.

If the “enter ınvite code…” option in the Co-op join Tab or the “ınvite friend…” and “show ınvite code” options in the options menu are unavailable, it means Stardew Valley was unable to Access your Steam/GOG account.
Microsoft Store versiyonu için bir şey yazmamışlar :unsure:

Selamlar.

Bugün Microsoft Store üzerinden arkadaşımla oynamak amacıyla Stardew Valley satın aldım ancak çevrim içi bir oyun kurduğumda arkadaşımı davet edemiyorum çünkü ayarlarda davet kodu gibi seçenekler yok. Aynı şekilde başka bir oyuna da katılamıyorum çünkü çevrim içi kısmında sadece LAN seçeneği mevcut. Bu sorunu internette çok araştırdım ve birçok kişinin de başına gelmiş fakat kesin bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Çiftçileri tek oyunculu bir dünyaya davet etmek

Tek oyunculu modda her yeni oyuncu için bir baraka inşa edin.
Kaydedin ve giriş ekranına gidin.
Diğer oyuncuların katılmasına izin vermek için kayıt dosyasını Yükle yerine Çok Oyunculu ile açın.

Böyle bir şey işine yaramaz mı?

Multiplayer için gizli ayarlardan bahsetmiş biri ama ne ayarı olduğunu yazmamış başkaları oynayabiliyor mu Microsoft Store üzerinden Co-op şekilde? Size özel bir şey ise Xbox ayarlarını kurcalamayı deneyin.

Biraz kurcaladım ama çevrim içi oynamayla alakalı olan bütün özelliklerde "izin ver" seçeneği aktif.

Çiftçileri tek oyunculu bir dünyaya davet etmek

Tek oyunculu modda her yeni oyuncu için bir baraka inşa edin.
Kaydedin ve giriş ekranına gidin.
Diğer oyuncuların katılmasına izin vermek için kayıt dosyasını Yükle yerine Çok Oyunculu ile açın.

Böyle bir şey işine yaramaz mı?
Çok oyunculuyla ilgili hiçbir seçenek gözükmüyor LAN harici. Sorun da burada zaten. Ben başka birinin dünyasına katılmak istesem bile davet kodu giremiyorum. Tek seçenek LAN.

Kullandığınız Windows sürümü nedir? Windows 8.1 kullandığım zamanlar bende aynı sorunu yaşıyordum çünkü. Windows 10'a geçtiğim zaman düzeldi.
Windows 11 23H2 kullanıyorum.

Biraz kurcaladım ama çevrim içi oynamayla alakalı olan bütün özelliklerde "izin ver" seçeneği aktif.

Çok oyunculuyla ilgili hiçbir seçenek gözükmüyor lan harici. Sorun da burada zaten. Ben başka birinin dünyasına katılmak istesem bile davet kodu giremiyorum. Tek seçenek lan.

Windows 11 23H2 kullanıyorum.

Sil yükle yapmayı deyenebilirsiniz Xbox uygulaması dahil aklıma bir tek Hamachi geliyor onun dışında

Sil yükle yapmayı deyenebilirsiniz Xbox uygulaması dahil aklıma bir tek Hamachi geliyor onun dışında
İki kere silip yükedim, bazıları birkaç kere silip yüklemeyle düzeldiğini söylemiş fakat bende sanırım işe yaramıyor. Sanırım Hamachi ile yapmak gerek. Hamachi'yi en son seneler önce Minecraft için kurmuştum o yüzden unuttum. Uymam gereken bir rehber var mıdır? Ya da kısaca anlatabilir misiniz?

İki kere silip yükedim, bazıları birkaç kere silip yüklemeyle düzeldiğini söylemiş fakat bende sanırım işe yaramıyor. Sanırım Hamachi ile yapmak gerek. Hamachi'yi en son seneler önce Minecraft için kurmuştum o yüzden unuttum. Uymam gereken bir rehber var mıdır? Ya da kısaca anlatabilir misiniz?

Sizi ortak bir ağdaymış gibi gösteriyor bağlanıyorsunuz da diyebiliriz uygulama için. LAN üzerinden oynayabiliyorsunuz bu sayede.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizi ortak bir ağdaymış gibi gösteriyor bağlanıyorsunuz da diyebiliriz uygulama için. LAN üzerinden oynayabiliyorsunuz bu sayede.
Çok teşekkür ederim.