Detaylar
Kim cevapladı?NPC'lerin yerini gösteren bir mod var. Bayağı kullanışlı.
Starset 55
Uzman
Expended modunda o özellik dahil edilmiş "Farklı modda olabilir, ama o harita özelliği var".NPC'lerin yerini gösteren bir mod var. Bayağı kullanışlı.
Tekrardan Herkese selam! Bugün sizlere Mod önerilerinde bulunacağım. Hepsi birbirinden güzel, her seviye için farklı farklı modlar olacak. ancak şunu belirtmemde fayda var, Stardew Valley Modları ile az buçuk içli dışlıysanız önereceğim bazı modları duymamış olmanız imkansız. ancak modları önerirken biraz da kendi tarzımı katacağım 
Burası çok önemli! Önceki konumda modları çalıştırmak için gereken programın kurulumunu göstermiştim. Şimdi de Modları direkt nasıl kurabileceğinizi göstereceğim. Ondan sonra mod önerilerine başlarız!...
Burası çok önemli! Önceki konumda modları çalıştırmak için gereken programın kurulumunu göstermiştim. Şimdi de Modları direkt nasıl kurabileceğinizi göstereceğim. Ondan sonra mod önerilerine başlarız!...
Burada işinize yarayacak bir kaç mod vardır, bakmanızı öneririm.
Starset 55
Uzman
Sağ olun, çoğu modun alternatifini kurmuştum zaten. Ekstradan büyük çanta modunu kurdum, baya iyi olacak.Tekrardan Herkese selam! Bugün sizlere Mod önerilerinde bulunacağım. Hepsi birbirinden güzel, her seviye için farklı farklı modlar olacak. ancak şunu belirtmemde fayda var, Stardew Valley Modları ile az buçuk içli dışlıysanız önereceğim bazı modları duymamış olmanız imkansız. ancak modları önerirken biraz da kendi tarzımı katacağım
Burada işinize yarayacak bir kaç mod vardır, bakmanızı öneririm.
Starset 55
Uzman
2,5K vay be... Ben de yeni başladım sayılır. Daha gidecek çok yolum var.@Starset, İyi oyunlar dilerim, başka herhangi bir sorunuz olursa oyunla ilgili beni etiketleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 267328
Th3RealKayseriLee 55
Üstün
Şu an modlardan hatırladığım Ridgeside Village vardı. Oradaki Flor'a hastayım ya. (Eski grupla oynarken onlar normal kasabada takılırken ben oraya uçup onu arardım)
Yeni konular
-
Telefona ekran yansıtma özellikli film veya dizi sitesi önerisi
- Bay Anderson
-
-
-
-
-
-
-
-