Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 15 Kasım 2024 #1 Ben PC'den arkadaş mobilden girse oynayabilir miyiz bilen var mı? Arkadaşlar denedim şimdi sorunsuzca oynanıyor ama LAN da. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Ben PC'den arkadaş mobilden girse oynayabilir miyiz bilen var mı? Arkadaşlar denedim şimdi sorunsuzca oynanıyor ama LAN da.
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 16 Kasım 2024 #2 Audi A2.5 dedi: Arkadaşlar denedim şimdi sorunsuzca oynanıyor ama LAN da. Genişletmek için tıkla... ZeroTier One ile farklı ağlarda iken de oynanıyor. Denediniz mi?
Audi A2.5 dedi: Arkadaşlar denedim şimdi sorunsuzca oynanıyor ama LAN da. Genişletmek için tıkla... ZeroTier One ile farklı ağlarda iken de oynanıyor. Denediniz mi?
KS KS Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 22 Kasım 2024 #3 Nefs İlmi dedi: Zerotier One ile farklı ağlarda iken de oynanıyor. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama PC de Hamachi ile sanal ağ kurup oradan oynuyorduk muhtemelen aynı mantık denerim.
Nefs İlmi dedi: Zerotier One ile farklı ağlarda iken de oynanıyor. Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama PC de Hamachi ile sanal ağ kurup oradan oynuyorduk muhtemelen aynı mantık denerim.
Ahmet12421 Becerikli Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 305 Beğeniler 92 13 Aralık 2024 #4 Audi A2.5 dedi: Denemedim ama PC de Hamachi ile sanal ağ kurup oradan oynuyorduk muhtemelen aynı mantık denerim. Genişletmek için tıkla... Zerotier One deneyin arkadaşımla Terraria oynamak için denemiştik.
Audi A2.5 dedi: Denemedim ama PC de Hamachi ile sanal ağ kurup oradan oynuyorduk muhtemelen aynı mantık denerim. Genişletmek için tıkla... Zerotier One deneyin arkadaşımla Terraria oynamak için denemiştik.
KS KS Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 4 Mart 2025 #5 Ahmet12421 dedi: Zerotier One deneyin arkadaşımla Terraria oynamak için denemiştik. Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama denedim sadece Wi-Fi ile.
Ahmet12421 dedi: Zerotier One deneyin arkadaşımla Terraria oynamak için denemiştik. Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama denedim sadece Wi-Fi ile.