Stardew Valley'de para kazanma yolları nedir?

Elinize geçen ürünleri ister kendi pazarınızda satıyorsunuz, isterseniz de kasabada her ürünün kendi alıcısı var, onlara biraz daha yüksek fiyata satabiliyorsunuz.

Tarım, günlük görevler, balıkçılık, madencilik.

Hocam ilk başlarda balık yapın. Mevsimine uygun ürün ekin. Eğer yeni başladıysanız birkaç gün sonra bir festival olacaktır, festivalden tüm paranızla çilek tohumu alın çilek aşırı fazla kâr bırakıyor. Onun dışında güz mevsimi gelince kesinlikle balkabağı ekin.

Oyun başındaysanız Balık - Toplayıcılık ekseninde döneceksiniz mecburen. 5. Gün maden açıldıktan sonra oradan bulduğunuz değerli taşları da satabilirsiniz ancak ben önermiyorum. Sandbox yapısından dolayı zaten dünya para kaldıracağınız için eşya biriktirmek her türlü daha iyi.

Daha ileri seviye için öneri yapayım. İlk 10 gün ne ekim yaparsanız yapın, ondan sonra 13. güne kadar para biriktirmeye bakın. 13. günde gelecek olan festival ile çileğe yatırım yapar para kaldırırsınız. Ben böyle ilk ay 60.000 Gold kazandığımı hatırlıyorum.

Hocam hangi çiftliği seçmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…