YASEDEM
Deneyimli
- Makaleler
- 1
Merhaba, Stardew Valley'e başladım fakat nasıl para kazanabileceğimi bilmiyorum. Para kazanma yolları nelerdir?
Hocam balık tutuyorum da satamıyorum.
Nasıl satamıyorsun? Evinin yanındaki sandıktan satabilirsin. Ayrıca rıhtımdaki balıkçıya da satabilirsin. Rıhtımdaki balıkçıdan şansını artırmak için daha iyi oltalar alabilirsin.
Tamam hocam deneyeceğim.Nasıl satamıyorsun? Evinin yanındaki sandıktan satabilirsin. Ayrıca rıhtımdaki balıkçıya da satabilirsin. Rıhtımdaki balıkçıdan şansını artırmak için daha iyi oltalar alabilirsin.
Hocam hangi çiftliği seçmeliyim?Oyun başındaysanız Balık - Toplayıcılık ekseninde döneceksiniz mecburen. 5. Gün maden açıldıktan sonra oradan bulduğunuz değerli taşları da satabilirsiniz ancak ben önermiyorum. Sandbox yapısından dolayı zaten dünya para kaldıracağınız için eşya biriktirmek her türlü daha iyi.
Daha ileri seviye için öneri yapayım. İlk 10 gün ne ekim yaparsanız yapın, ondan sonra 13. güne kadar para biriktirmeye bakın. 13. günde gelecek olan festival ile çileğe yatırım yapar para kaldırırsınız. Ben böyle ilk ay 60.000 Gold kazandığımı hatırlıyorum.