Maalesef Starlink ülkemize gelmeyecek. Bunun nedeni de Turk Telekom ve Turkcell. İşe yaramadıkları gibi yarayana da engel oluyorlar.
Sebebi basit. Starlink gelirse çöpten beter ve pahalı box hizmetlerini kimse kullanmayacak. Gelmiş olsa örneğin otobüs firması kalkıp her yerde çekemeyen box'ı mı seçer (hem de pahalı) yoksa Starlink mi?

2026 Nisan ayında geleceği söyleniyor. Hatta Technopat'ın konu hakkında videosu var.

Çok güvendiniz mi bu kaynağa? O zamanlar bunu söyleyen tek kaynak TP idi. X'de birkaç sayfaya da bu habere güvenmeyin demiştim. :D Bir gelişme yok değil mi? Çünkü böyle bir şey olsa sadece TP'nin haberi olmazdı. :)

Birden aklıma geldi de, hatırlatayım dedim. :D

Sebebi basit. Starlink gelirse çöpten beter ve pahalı box hizmetlerini kimse kullanmayacak. Gelmiş olsa örneğin otobüs firması kalkıp her yerde çekemeyen box'ı mı seçer (hem de pahalı) yoksa Starlink mi?
Lafımı yeniliyorum hala aynı şey geçerli. Hele de son dönemlerde internet ve port fiyatları çok pahalanmışken. Güzel hayal gerçekten nasılsa hayal etmesi bedava.

Lafımı yeniliyorum hala aynı şey geçerli. Hele de son dönemlerde internet ve port fiyatları çok pahalanmışken. Güzel hayal gerçekten nasılsa hayal etmesi bedava.
Getirmezler maalesef. Bu sadece kolpa haber idi.

Neden gelmez tekrar söyleyeyim:
Maalesef Starlink ülkemize gelmeyecek. Bunun nedeni de Turk Telekom ve Turkcell. İşe yaramadıkları gibi yarayana da engel oluyorlar.

Getirmezler maalesef. Bu sadece kolpa haber idi.

Neden gelmez tekrar söyleyeyim:
Zaten ondan değil miydi hocam? Türk Telekom ve Superonline özellikle bu kadar leş internet sağlıyorken (Türk Telekom çok hantal, Superonline ise bol DPI ve yasaklamalı çalışıyor) neden yeni ve kendilerinden daha iyi rakip istesin ki? Boş verin hocam iyi oluyor. Milletimiz böyle olmayı biraz hak ediyor gibi ya.

Politik, güvenlik ve finansal olarak çözülmesi gereken çok iş var. Starlink çok iyi bir teknoloji ama her anlamı ile vatandaşa hizmet edecek değil.