Hiç şakam yok çeker vururum!
Detaylar
Kim cevapladı?Bunun 2022 versiyonu sanki daha dün çıkmıştı 
Dolu bir yıl geçmiş.
8 sene önce bırakmıştım oyunu nisan ayın da bir dönüş Yaptım her attığım maç da birinci olarak üst sıradayım jet kullanıyorum.
ETS 2 ve War Thunder arasında gidip gelen bir istatistik çıkmış bende o yüzden paylaşmaya utandım, gamerlığım için yüz karası bir yıl olmuş. Tabii en sevdiğim oyunları sürekli oynamak normal bir şey ama arada bir de yeni bir şey oynamaya üşenmişim.
Ben de koyu War Thunder oyuncusuyum hocam öyle deme Türk görmek zor oyunda.
Aslında çok zor değil ama bir gördüğünü bir daha görmek imkansız. Adamlar tek seferlik mi giriyor oyuna nedir anlamadım. Ben nickinden Türk olduğunu anladıklarıma hep istek atıyorum 70+ arkadaş oldu ama ne zaman girsem maksimum 2-3 kişi online.Ben de koyu War Thunder oyuncusuyum hocam öyle deme Türk görmek zor oyunda.
Aslında çok zor değil ama bir gördüğünü bir daha görmek imkansız. Adamlar tek seferlik mi giriyor oyuna nedir anlamadım. Ben nickinden Türk olduğunu anladıklarıma hep istek atıyorum 70+ arkadaş oldu ama ne zaman girsem maksimum 2-3 kişi Online.
Aynen hocam eskiden Türk filoları vardı şimdi onlarda yok benim gördüklerim de aynı bir kerelik giriyorlar oyuna.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician