Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Serverlar bu ara sıkıntılı ve bu durumdan şikayetçi çok insan var. Genelde sorun kısa süreli de olsa sunucu değişiklikleriyle çözülüyor. USA/Miami yapınca çözen de olmuş.Çoğu mantıklı sunucuyu denedim, önbelleği de temizledim. Hala aynı. Acaba Steam serverların da bir problem olabilir mi?
İndirme önbelleğini temizle ve başka ülkelerin sunucularını dene. Polonya'dan da bir sunucu dene mesela.Önce 300, 400. 1 dakika sonra 2.2 MB'ye çıkıyor ve hemen geri düşüyor 500'e. Sabit değil.
Çoğu mantıklı sunucuyu denedim, önbelleği de temizledim. Hala aynı. Acaba Steam serverların da bir problem olabilir mi?İndirme önbelleğini temizle ve başka ülkelerin sunucularını dene. Polonya'dan da bir sunucu dene mesela.
Serverlar bu ara sıkıntılı ve bu durumdan şikayetçi çok insan var. Genelde sorun kısa süreli de olsa sunucu değişiklikleriyle çözülüyor. USA/Miami yapınca çözen de olmuş.Çoğu mantıklı sunucuyu denedim, önbelleği de temizledim. Hala aynı. Acaba Steam serverların da bir problem olabilir mi?
Tahminen ne zamana düzelir. 2 saatte indireceğim şey için 1 gün var diyor bitmesine.Serverlar bu ara sıkıntılı ve bu durumdan şikayetçi çok insan var. Genelde sorun kısa süreli de olsa sunucu değişiklikleriyle çözülüyor. USA/Miami yapınca çözen de olmuş.
Bu arada disk kullanımı da çok az. Diski kullanmıyor neredeyse SteamTahminen ne zamana düzelir. 2 saatte indireceğim şey için 1 gün var diyor bitmesine.
Neden Ukrayna kiev?
İndirme hızı da az olunca gerek duymuyor. Orantılı şekilde götürüyor Steam genelde.Bu arada disk kullanımı da çok az. Diski kullanmıyor neredeyse Steam
Maalesef bir şey diyemeyeceğim bu konuda.Tahminen ne zamana düzelir? 2 saatte indireceğim şey için 1 gün var diyor bitmesine.
Bende öyle çözülmüştü.
kadirCN
Yetkin
İnternetim 50 megabit ama Steam 500 KB ile indiriyor. Ne yaptıysam düzelmedi.
Normalde ortalama kaç ile indirme yapıyordun.
Olması gerektiği gibi. 4, 5 arası
Vazgeçtim, VPN deneme bence. Sıkıntı olmasın Steam'de.
Deneyecek bir VPN'im yok zaten.
kadirCN
Yetkin
Olması gerektiği gibi. 4, 5 arası
Deneyecek bir VPN'im yok zaten.
Rehber: Ethernet bağlantı hızını arttırma
1. Anakart İnternet Sürücüsünü Güncelleyin: İlk olarak, bilgisayarınızdaki anakartın internet sürücüsünü güncelleyin. Bu, daha yeni sürücülerin eklenmesi veya performans iyileştirmelerinin yapılması açısından önemlidir. 2. Aygıt Yöneticisi'nde Ağ Bağdaştırıcılarına Girin 3. Kullanılan...