Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

the_darkenesss

Başarılı
Kendi Steam hesabımda GTA 4'üm yok. Kuzenimin hesabında var, o yüzden kendi bilgisayarımda hesabını ekledim fakat kuzenimin kütüphanesinde sadece benim kendi hesabımda ücretsiz olup da kütüphanemde bulunan oyunlar gözüküyor. Nasıl indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kendi Steam hesabımda GTA 4'üm yok. Kuzenimin hesabında var, o yüzden kendi bilgisayarımda hesabını ekledim fakat kuzenimin kütüphanesinde sadece benim kendi hesabımda ücretsiz olup da kütüphanemde bulunan oyunlar
gözüküyor. Nasıl indirebilirim?
Social Club'un kopya koruması mevcut. Bu nedenle GTA 5 dahil olmak üzere, GTA 4'te de aile paylaşımı desteği mevcut değil.

1724488979842.webp
Kendi Steam hesabımda GTA 4'üm yok. Kuzenimin hesabında var, o yüzden kendi bilgisayarımda hesabını ekledim fakat kuzenimin kütüphanesinde sadece benim kendi hesabımda ücretsiz olup da kütüphanemde bulunan oyunlar
gözüküyor. Nasıl indirebilirim?
Social Club'un kopya koruması mevcut. Bu nedenle GTA 5 dahil olmak üzere, GTA 4'te de aile paylaşımı desteği mevcut değil.

1724488979842.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm