Arkadaşlar selam. Ben 3 gün önce Dune: Awakening oyununun Steam'den betasını erişim talep ettim ve 1 gün sonra mail geldi. Kod falan da yoktu. Direkt Steam'den indirdim oynadim. Fakat kod olayı var mış, genelde millet 5-10 koda sahip. Bu kodlar nasıl alınıyor? Bana hiç gelmedi direkt girdim ve hala oynuyorum.

Aynen Windows Retail keyleri gibi dağıtılan kodlar mevcut sizde ise kod olmadan hesaba tanımlanmış.
Oyun incelemesi yapan kanallar, dergi küratörleri gibi kurum ve kuruluşlara gönderilen toplu keyler 50 liraya satılan Windows Key'leri gibi ortaklıkta dolaşabiliyor.
Bireysel olarak böyle bir koda erişmek pek mümkün değil sadece 1 kere buna rastladım o da Valve'ın yeni oyunu olan Deadlock için Gabe Newell'a mail atıp beta Key'i isteyen birine böyle bir kod yollanmıştı.

1747121189760.webp

Sizin direkt hesabınıza tanımlanmış. Kodu genelde oyun incelemeleri yapan kişilere veya kuruluşlara yollarlar.

Anladım teşekkür ederim hocam.

Aynen Windows Retail keyleri gibi dağıtılan kodlar mevcut sizde ise kod olmadan hesaba tanımlanmış.
Oyun incelemesi yapan kanallar, dergi küratörleri gibi kurum ve kuruluşlara gönderilen toplu keyler 50 liraya satılan Windows Key'leri gibi ortaklıkta dolaşabiliyor.
Bireysel olarak böyle bir koda erişmek pek mümkün değil sadece 1 kere buna rastladım o da Valve'ın yeni oyunu olan Deadlock için Gabe Newell'a mail atıp beta Key'i isteyen birine böyle bir kod yollanmıştı.

Eki Görüntüle 147743
Sanırım mail yolu ve twitch Kick den yayın izleyerek de düşürmek mümkün onun dışında dediginiz gibiymiş bireysel kişilere direkt hesaptan veriyorlar tek seferlik.