Detaylar
Kim cevapladı?
KS
KS
1549
Ziyaretçi
Yahu bunu yapmak güvenli mi ??.
Yani hesabımızı bir şekilde açık ediyoruz. Değerini deseniz yine aynı.
Yani burada en değerli hesapları listeleyip, birileri hacklemeye çalışmasın sonra.
Ben mi çok paranoyağım yoksa.
Yok yok o öyle bişey değil..
Sonuç'ta calculator bir hesap makinesi görevi görüyor sizin hesabınızın değeri biçiliyor. Zaten bu kullanıcı adı üzerinden hesap çalınamaz bence Steam'a giriş yaparken Kullanıcı adınız farklı Steam profil linkiniz farklıdır kırılması için kullanıcı adını bulması gerekiyor..
Ayrıca benim steam şifrem 42 haneli kırabilene ödül vereceğim..
Steam Guard aktif
Giriş yaparken QR kod ile giriş yapıyorum.
Bu güvenlikleri aşılması oldukça zor.. Ayrıca SMS ile giriş yöntemi de var güvenlikte güvenlik..
Ekran görüntülerinde önemli bir bilgi yer almamakta. Artık 2024'te hala Steam mobile & Steam Guard 2FA kullanmayan varsa da kendi bilir. Valve, yıllar evvel getirdi Steam Guard'ı. Ama eminim 2024 ve sonrasında da konusu açılmaya devam eder ''Steam hesabım çalındı!'' diye.Yahu bunu yapmak güvenli mi ??.
Yani hesabımızı bir şekilde açık ediyoruz. Değerini deseniz yine aynı.
Yani burada en değerli hesapları listeleyip, birileri hacklemeye çalışmasın sonra.
Ben mi çok paranoyağım yoksa.
KS
KS
1549
Ziyaretçi
Bu zamana kadar oyun alacağına altına yatırsaydın daha kârlıydın.
Zamanın'da TL bazında iken oyunları çok uygun fiyata almıştım Aslında hiç pişman değilim. Altın'a yatırmış gibi bir şey yapmışım. Hepsi kaliteli oyunlar büyük oyunlar. Şimdi oyunlar 2 3 katı daha pahalı oldu.
- Makaleler
- 4
Hiçbirini oynamadın sonuçta, yatırım demek zor olur. Altın alsan satıp kar ederdin. Steam hesabınıda satamazsın zaten.Zamanın'da TL bazında iken oyunları çok uygun fiyata almıştım Aslında hiç pişman değilim. Altın'a yatırmış gibi bir şey yapmışım. Hepsi kaliteli oyunlar büyük oyunlar. Şimdi oyunlar 2 3 katı daha pahalı oldu.
Kendini öyle avutuyor. Oyunla altını bir tutunca yazasım gelmedi zaten.Hiçbirini oynamadın sonuçta, yatırım demek zor olur. Altın alsan satıp kar ederdin. Steam hesabınıda satamazsın zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-