Sonuç'ta calculator bir hesap makinesi görevi görüyor sizin hesabınızın değeri biçiliyor. Zaten bu kullanıcı adı üzerinden hesap çalınamaz bence Steam'a giriş yaparken Kullanıcı adınız farklı Steam profil linkiniz farklıdır kırılması için kullanıcı adını bulması gerekiyor..
Ayrıca benim steam şifrem 42 haneli kırabilene ödül vereceğim..
Steam Guard aktif
Giriş yaparken QR kod ile giriş yapıyorum.
Bu güvenlikleri aşılması oldukça zor.. Ayrıca SMS ile giriş yöntemi de var güvenlikte güvenlik..
Ekran görüntülerinde önemli bir bilgi yer almamakta. Artık 2024'te hala Steam mobile & Steam Guard 2FA kullanmayan varsa da kendi bilir. Valve, yıllar evvel getirdi Steam Guard'ı. Ama eminim 2024 ve sonrasında da konusu açılmaya devam eder ''Steam hesabım çalındı!'' diye.
Zamanın'da TL bazında iken oyunları çok uygun fiyata almıştım Aslında hiç pişman değilim. Altın'a yatırmış gibi bir şey yapmışım. Hepsi kaliteli oyunlar büyük oyunlar. Şimdi oyunlar 2 3 katı daha pahalı oldu.
Açıkcası pek değerli oyunum yok Steam'de. Çünkü genelde araç ve simülasyon tarzı oyunlar oynuyorum. O alandaki kütüphanemin iyi olduğunu düşünüyorum. Daha çok RDR2 tarzı oyunlar ise Epic Games kütüphanemde.
Zamanın'da TL bazında iken oyunları çok uygun fiyata almıştım Aslında hiç pişman değilim. Altın'a yatırmış gibi bir şey yapmışım. Hepsi kaliteli oyunlar büyük oyunlar. Şimdi oyunlar 2 3 katı daha pahalı oldu.