Devamlı bakiye yükleme yapıyorum, Steam sürekli kart doğrulama istiyor artık bununla uğraşmak istemiyorum. Kod olarak alacağım bundan sonra, önerdiğiniz site var mıdır? KlasGame ve BynoGame'den almayı düşünüyorum.
Devamlı bakiye yükleme yapıyorum, Steam sürekli kart doğrulama istiyor artık bununla uğraşmak istemiyorum. Kod olarak alacağım bundan sonra, önerdiğiniz site var mıdır? Klasgame ve ByNoGame'den almayı düşünüyorum.
Steam nasıl kart doğrulama istiyor ya? Bende tak diye çekiyordu parayı.
Kod alın alın hocam ama 50 60 lira hatta bazen 200 300 lira daha pahalı oluyor, haberiniz olsun.
Steam nasıl kart doğrulama istiyor ya? Bende tak diye çekiyordu parayı.
Kod alın alın hocam ama 50 60 lira hatta bazen 200 300 lira daha pahalı oluyor, haberiniz olsun.
Tam tersi değil mi? Sizin dediğiniz KlasGame daha ucuz. Örneğin 5 dolar kodu 216 liraya satıyorlar, Kabasakal'da 230 lira. KlasGame'in güvenilirliğini bilmiyorum, hiç kullanmadım ama güvenliyse fiyat açısından orası iyi. Onun dışında Kabasakal güvenli, ben satın aldığımda 1 dakika falan sürdü gelmesi.
Normalden daha ucuz ayrıyeten bankanız ziraat falansa Steam doları 5 liraya kadar fazla hesaplayabliyor. Yani 30 lira ya dolar 35'ten hesaplıyor siz bir oyunu 500'e alacakken bir bakmışsın 700 çekilmiş