Steam Deck LCD alınır mı?

Hocam çok özür dilerim konuyu hortlatıyorum. Aynı cihazı almayı düşünüyorum. LCD Steam Deck. Genel olarak memnun musunuz? AAA oyunlarda rahatsız ediyor mu? Oyun oynarken rahat mı? FPS değerleri üzdü mü?
RE 2 ve 3'ü en yüksek ayarlarda 80 FPS civarı oynatıyor. Youtube videolarından bakarak hangi GPU'ya denk geldiğini görebilirsin. Genel olarak GTX 1050'den daha iyi. Hem de çözünürlük düşük olduğundan çoğu oyunu iyi oynatıyor. Çok iyi cihaz ben Most Wanted da oynuyorum RE 2 de. Yapabileceğin şeylerin sınırı yok.

Re 2 ve 3'ü en yüksek ayarlarda 80 FPS civarı oynatıyor. YouTube videolarından bakarak hangi GPU'ya denk geldiğini görebilirsin. Genel olarak GTX 1050'den daha iyi. Hem de çözünürlük düşük olduğundan çoğu oyunu iyi oynatıyor. Çok iyi cihaz ben Most Wanted da oynuyorum re 2 de. Yapabileceğin şeylerin sınırı yok.

Peki hiç RDR gibi oyunlar oynadınız mı? 30 FPS sizi rahatsız etti mi? Çok uzun süredir 60 FPS oyun oynuyorum ama artık laptopu açasım bile gelmiyor. Kanepede oturup oyun oynamak istiyorum. 30 FPS PC'de ki gibi çok rahatsız ediyor mu? Ve memnunsunuz galiba cihazdan değil mu? Çok soru soruyorum özür dilerim.

Peki hiç RDR gibi oyunlar oynadınız mı? 30 FPS sizi rahatsız etti mi? Çok uzun süredir 60 FPS oyun oynuyorum ama artık laptopu açasım bile gelmiyor. Kanepede oturup oyun oynamak istiyorum. 30 FPS PC'de ki gibi çok rahatsız ediyor mu? Ve memnunsunuz galiba cihazdan değil mu? Çok soru soruyorum özür dilerim.
Özür dilemene gerek yok bu forumlar bunun için var zaten. GB sorunumdan dolayı çok büyük oyunlar yerine sayısı çok düşük GB oyunlar oynuyorum. Witcher 3 var DLSS Quality, Low ayarlar ve FG Mod varken 100 FPS alıyor. Ama FG yokken 60 civarı oluyor.

İnternetten bakabilirsiniz. 800P fazla olmadığından Low grafiklerde 60 FPS rahat oynatır ezberden diyebilirim. RE 4 yüklemiştim o zaman en yüksek değil de yüksek ayarlarda açmıştım.

Özür dilemene gerek yok bu forumlar bunun için var zaten. GB sorunumdan dolayı çok büyük oyunlar yerine sayısı çok düşük GB oyunlar oynuyorum. Witcher 3 var DLSS quality, Low ayarlar ve fg mod varken 100 FPS alıyor. Ama fg yokken 60 civarı oluyor.

İnternetten bakabilirsiniz. 800p fazla olmadığından Low grafiklerde 60 FPS rahat oynatır ezberden diyebilirim. Re 4 yüklemiştim o zaman en yüksek değil de yüksek ayarlarda açmıştım.

Teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt