Switch ve Steam Deck deneyimlerime göre Switch 2 yetersizliklerini kendimce yazdım bir şeyler tabii millet ne kadar katılır katılmaz onu bilemem.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Switch 2 daha yeni konsol bir zaman geçsin o zaman anlaşılır. Steam Deck ile karşılaştırma yapmak çok mantıklı değil gibi. Çünkü biri yarı PC biri tam el konsolu.
Switch 2 daha yeni konsol bir zaman geçsin o zaman anlaşılır. Steam Deck ile karşılaştırma yapmak çok mantıklı değil gibi. Çünkü biri yarı PC biri tam el konsolu.
Kesinlikle haklısınız zaten oyunlarını değerlendirmiyorum bile ben nintendo oyunlarını bayağı seviyorum konsolun fiyatı da makul olunursa alınır tabii zamanla artık Lite versiyonu OLED versiyonu falanda çipli olursa güzel olur.
- Makaleler
- 6
Kesinlikle haklısınız zaten oyunlarını değerlendirmiyorum bile ben Nintendo oyunlarını bayağı seviyorum konsolun fiyatı da makul olunursa alınır tabii zamanla artık Lite versiyonu OLED versiyonu falanda çipli olursa güzel olur.
Onlarda gelir elbet. Nintendo kendi alanında rakibi olmadığından bir numara. Zamanla Switch 2 Lite Switch 2 OLED de gelir. Steam Deck'te ilk çıktığında OLED'i yoktu zaten.