Decky Loader için böyle bir video buldum. Denemekten zarar gelmez.
Steam sürekli güncelleme aldığı için Decky Loader uyumlu kalabilmek için sürekli güncelleme yayınlıyor. Decky Loader'ı Windows'ta çalıştırma projeleri ise bayağı eski kalmış gibi. Videonun güncel yorumlarına bakarsanız zaten artık çalışmadığını yazmışlar. Deneyin yine de tabi.

Benim asıl takıldığım .exe dosyalarını çalıştıramamak. Wine kurdum ancak işe yaramadı. Protontricks yükledim ve gerekli DLL dosyalarını vesaire yükleyerek bir yazılımı çalıştırmaya çalıştım ki bu yazılım Witcher 3'ün Script Merger'ıydı ama yazılım hata verdi. Bottles ile denedim o da açamadı falan. Zahmetli geldi yani.

Benim asıl takıldığım .exe dosyalarını çalıştıramamak. Wine kurdum ancak işe yaramadı. Protontricks yükledim ve gerekli DLL dosyalarını vesaire yükleyerek bir yazılımı çalıştırmaya çalıştım ki bu yazılım Witcher 3'ün Script Merger'ıydı ama yazılım hata verdi. Bottles ile denedim o da açamadı falan. Zahmetli geldi yani.
Neden Steam'e EXE'yi Steam dışı uygulama ekleme menüsünden eklemeyi denemediniz ki? Bende de Steam Deck var, o şekilde çok rahat çalışıyor Steam dışı oyunlar.

Arttırıyorum, herhangi bir taşınılabilir cihazın içine Windows kurmak bile mantıklı değil, hele ki SteamOS gibi dengeli bir işletim sistemi yerine Windows kurmak? Aman deyim.

Bu işlemle uğraşmak yerine oturup 20 - 30 dakikalık videolar izlesen zaten EXE dosyalarını ve Linux işletim sistemini nasıl Windows gibi kullanacağına dair fikirler edinirsin zaten.