Çözüldü Steam gigabit indernette indirme hızı 10 MB/sn'yi geçmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peak2Core
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    steam
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Peak2Core

Başarılı
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim gibi Steam indirme hızım 10 MB/sn geçmiyor. Superonline fiber kullanıcısıyım. 1Gbps hıza sahibim. Test sonuçlarını aşağıda paylaşıyorum. Ek olarak indirme önbelleğini temizledim ve Steam indirme sunucusunu da değiştirdim. Sonuç değişmedi. Konu hakkında desteklerinizi rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun genel bir sorun. Bu konuda açılmış bir sürü konu var. Çözümü tam olarak yok fakat Türkiye dışındaki sunucuları deneyebilir veya VPN kullanabilirsiniz.

Bazı oyun indirimlerinde ben de yaşıyorum aynı sorunu GTA V5'te 128 Mbps ile indirdi, CoD'u 70 Mbps ile indirdi mesela.

Bazı oyun indirimlerinde ben de yaşıyorum aynı sorunu GTA V5'te 128 Mbps ile indirdi, CoD'u 70 Mbps ile indirdi mesela.
Bunu demenizin konu sahibine herhangi bir faydası dokundu mu? Kendi yaşadığınız sorunu dillendirmek, bence bir işe yaramıyor. Çözüm sunarsak daha iyi olur.

Sorun genel bir sorun. Bu konuda açılmış bir sürü konu var. Çözümü tam olarak yok fakat Türkiye dışındaki sunucuları deneyebilir veya VPN kullanabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…