Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

4075

Deneyimli
Ya 2 gün önce yanlışlıkla Steam'den çıkış yaptım ve bir daha giremedim. Girmeye çalışınca Şifrem ve Kullanıcı adım doğru olmasına rağmen yanlış dedi. Birkaç saat sonra denedim bu sefer Çok Fazla hatalı deneme yaptınız daha sonra deneyin dedi. Ben 1 gün boyunca ellemedim düzelsin diye. Düzelmedi, bu sefer şifremi değiştirdim öyle girdim, yine yanlış demeye başladı. Steam hesabım çok değerli, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kullanıcı adınızı Steam'deki şu anki profil adınız olarak girmiyorsunuz değil mi? Ayarlardaki kullanıcı adınızı girmeniz lazım.

Ayarlardaki kullanıcı adımı unuttum, şu anki profil adım olarak giriyordum. Ayarlardakini nereden öğrenebilirim?
Steam'in giriş için size attığı maillerde yazıyor olması lazım.

Örneğin; "Merhaba ZeroTwo, giriş yapmak için gereken kod B7829" gibi.

Aşağıya örnek mail ekran görüntüsü de bırakayım:

1000029527.webp
Ya 2 gün önce yanlışlıkla Steam'den çıkış yaptım ve bir daha giremedim. Girmeye çalışınca Şifrem ve Kullanıcı adım doğru olmasına rağmen yanlış dedi. Birkaç saat sonra denedim bu sefer Çok Fazla hatalı deneme yaptınız daha sonra deneyin dedi. Ben 1 gün boyunca ellemedim düzelsin diye. Düzelmedi, bu sefer şifremi değiştirdim öyle girdim, yine yanlış demeye başladı. Steam hesabım çok değerli, ne yapmam gerek?
Web’den girmeyi deneyin.

Kullanıcı adınızı Steam'deki şu anki profil adınız olarak girmiyorsunuz değil mi? Ayarlardaki kullanıcı adınızı girmeniz lazım.

Ayarlardaki kullanıcı adımı unuttum, şu anki profil adım olarak giriyordum. Ayarlardakini nereden öğrenebilirim?
Steam'in giriş için size attığı maillerde yazıyor olması lazım.

Örneğin; "Merhaba ZeroTwo, giriş yapmak için gereken kod B7829" gibi.

Aşağıya örnek mail ekran görüntüsü de bırakayım:

1000029527.webp

Çözüm

Şifrenin ilk harfini büyük yazıyorsunuz değil mi? Be nde sürekli o kısmı atlıyorum.

Denedim, aynı
Şifrenin ilk harfini büyük yazıyorsunuz değil mi? Bende sürekli o kısmı atlıyorum.
Hayır öyle bir hata yapmıyorum.
Hesabınızı ilk açtığınızda oluşturduğunuz kullanıcı adını yazmanız gerekiyor giriş yaparken. Buna dikkat edin. Eğer hâlâ açamıyorsan destekle görüş.

Olmuyor.