Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Merhabalar, Steam’den GTA 5 Legacy indirip açtığımda sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorum. Ama offline oynamaya çalıştığımda da bu hatayı alıyorum.

1769416800368.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu cache hatası. Steam Legacy sürümü + Rockstar servisleri son zamanlarda cache bozuyor, temiz kurulum %90 çözüyor.

Denetim Masası - Programlar kısmına girip

• Rockstar Games Launcher
  • Rockstar Games Social Club

Hepsini silin.

Bu işlemden sonra hala bilgisayarda program kalıntıları olacaktır. Şu klasörlerin hepsini kontrol edip silin.

C:\Users\bilgisayaradınız\Documents\Rockstar Games
C:\Users\bilgisayaradınız\AppData\Local\Rockstar Games
C:\Users\bilgisayaradınız\AppData\Roaming\Rockstar Games

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. En güncel Launcher’ı buradan indirin.

Kurun ve giriş yapın. GTA 5’i ilk kez Rockstar Launcher’dan başlatın, Steam değil.

Sonuçları yazın.
Oyun Steam’den açılsa bile Rockstar sunucularına bir kez bağlanmadan ne online ne de offline çalışıyor. Oyunu Steam’den değil, Rockstar Launcher’dan açın. VPN var ise kapatın eğer yine çözülmez ise Google DNS ile deneyin.

Oyun Steam’den açılsa bile Rockstar sunucularına bir kez bağlanmadan ne online ne de offline çalışıyor. Oyunu Steam’den değil, Rockstar Launcher’dan açın. VPN var ise kapatın eğer yine çözülmez ise Google DNS ile deneyin.
Deneyeceğim.

Denedim açılırken hata 162 verdi bu sefer.

1769417301454.webp

Son düzenleme:
Bu cache hatası. Steam Legacy sürümü + Rockstar servisleri son zamanlarda cache bozuyor, temiz kurulum %90 çözüyor.

Denetim Masası - Programlar kısmına girip

• Rockstar Games Launcher
  • Rockstar Games Social Club

Hepsini silin.

Bu işlemden sonra hala bilgisayarda program kalıntıları olacaktır. Şu klasörlerin hepsini kontrol edip silin.

C:\Users\bilgisayaradınız\Documents\Rockstar Games
C:\Users\bilgisayaradınız\AppData\Local\Rockstar Games
C:\Users\bilgisayaradınız\AppData\Roaming\Rockstar Games

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. En güncel Launcher’ı buradan indirin.

Kurun ve giriş yapın. GTA 5’i ilk kez Rockstar Launcher’dan başlatın, Steam değil.

Sonuçları yazın.

Çözüm