Cüzdanda para yoktu diye biliyorum. Envanterden eşya sattıysa nerede görebilirim?
Pazar geçmişi pazarda çıkıyordu herhalde, açayım bakayım hemen.
1747642295728.webp

Topluluk > Pazar > Pazar Geçmişim

Arkadaşlar selam. Sabah böyle bir mesajla uyandım ama bu arkadaşı ve böyle bir hediyeyi hatırlamıyorum.

Eki Görüntüle 149037

Satın alma geçmişimde oyun yok. Kredi kartımda işlem yok. Çok eski bir hediye kabul edilmiş olabilir mi? Anlamadım.
Steam API Key'ine acil bak. Eger Trade ile alakali bir islemin olmadiysa herhangi bir tradein varsa lutfen iptal et. SteamScammer'lari bunlara cok dikkat etmek lazim. Steam API Key sitesi Steamin resmi sitesi. Oradaki alanin bos olmasi lazim. Dolu ise cok acil iptal edin. Lutfen 2FA hesabinizda acin. Steam hesabiniz telefonunuza bagli olsun. Herhangi bir link'e basip actiginizda steam kopyasini yapip barkod ile yada email/sifre ile girmenizi istiyorlar. Girmeyin dikkat edin linklere. Steam Envanterinizi private yapin. Steam Support ile iletisime gecmenizi tavsiye ederim. Eskide yenide olsa butun trade offerlarinizin history olmak durumunda. Benim 5 sene onceki tradelerim bile duruyor.

Son düzenleme:
Steam dönüş yaptı nihayet ve hediyeyi geri aldıklarını söylediler :)

Merhaba,

Şifrenizi değiştirerek hesabınızı güvence altına aldığınız için teşekkür ederiz.

Birisi, hesabınıza spoofing, phishing (oltalama) ya da kötü amaçlı yazılımlar yoluyla erişim sağlamış olabilir.

Lütfen Hesap Güvenliği Önerilerimizi dikkatlice inceleyin.

Bilgisayarınızı ve hesabınızı daha da güvenli hale getirmek için, antivirüs yazılımı kullanarak virüs, tuş kaydedici, casus yazılım ve diğer zararlı kodlara karşı bilgisayarınızı tarayın.

Daha fazla bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
👉 Spyware, Malware, Adware veya Virüs Steam’e Müdahale Ediyor

Steam politikası gereği olmamakla birlikte, ele geçirilen hediyeler istisnai olarak geri yüklenmiştir.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçin.

Steam Destek
Meya