Hediye yollama geçmişinize baktiniz mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Kartı kapatamam zira yurt dışındayım ve lazım oluyor. Ama Steam Destek’e yazdım.Yine de hesaba bağlı tüm kartları geçici olarak internet alışverişlerine kapatıp Steam destekle iletişime geçin. İlk baktığım mail adresi oldu ve hatırladığım kadarıyla doğru. Tarih bilgisini görebilirler diye düşünüyorum. Tarihten de her şey açığa çıkar.
- Makaleler
- 14
Steam ile ilgili kayıt anahtarı ve dosyalarını kopyalamak, hesabın başka bir bilgisayardan giriş yapılması için yeterli maalesef. Eğer bir cihaz virüs yemiş ise ve Steam hesabı açıksa oradan dosyaları ve regedit kaydı çekerek bile başka bir cihazda giriş yapılabiliyor.
Yani şifre değiştirmek yeterli olmayacak. Steam Guard ayarlarından tüm cihazlardan çıkış yapılması gerekiyor.
Buna halen nasıl önlem almadılar anlamış değilim.
Yani şifre değiştirmek yeterli olmayacak. Steam Guard ayarlarından tüm cihazlardan çıkış yapılması gerekiyor.
Buna halen nasıl önlem almadılar anlamış değilim.
Şifre değiştirildi. Gmail şifremi de değiştireyim.Bundan sonrası için o cihazdaki açık tüm hesaplardaki şifreleri değiştirin bence garantiye almak için. Steam desteğe ulaşıp durum hakkında en net bilgiyi alabilirsiniz.
Baktım. Gözüküyor. Harcama yok ama hediye gitmiş.
- Makaleler
- 14
Mailin spoof olma ihtimaline karşın Gmail arayüzünden aslına bak seçeneğini de kullandınız mı?Şifre değiştirildi. Gmail şifremi de değiştireyim.
Baktım. Gözüküyor. Harcama yok ama hediye gitmiş.
Hayır ama olamaz zira gerçekten böyle bir hediye gitmiş.Mailin spoof olma ihtimaline karşın Gmail arayüzünden aslına bak seçeneğini de kullandınız mı?
- Makaleler
- 14
O zaman virüslü bir cihazdan dosya çalmış olma ihtimalleri var. Bu yöntemle iki adımlı doğrulamayı da aşabiliyorlar.Hayır ama olamaz zira gerçekten böyle bir hediye gitmiş.
- Makaleler
- 5
Aşırı düşük bir ihtimal.Belki sizin hesabınız üzerinden çalıntı kredi kartı ile gönderim yapılmıştır. Kim bilir?