Rauf

Uzman
Merhaba,

Black Myth Wukong oyunu oynamak için hesap kiralayacağım. Benim bilgisayarı izleme, uzaktan kontrol etme gibi endişelerim var. Herhangi bir durumla karşılaşır mıyım?

Merhaba,

Black Myth Wukong oyunu oynamak için hesap kiralayacağım. Benim bilgisayarı izleme, uzaktan kontrol etme gibi endişelerim var. Herhangi bir durumla karşılaşır mıyım?
Paylaşımlı hesap alabilirsin. 20-30TL oluyorlar. Satıcı puanına göre değerlendirmeyi unutma. Steam hesabına girdiğinde zaten anlarsın. Genelde oyuna özel hesap açıyorlar onu paylaşımlı olarak satıyorlar. Sıkıntısız kullanırsın.

Steam Remote Play kapatıldığı sürece sorun yaşamazsınız ve oyunu indirin. İndirdikten sonra çevrimdışı moda atarsanız, istediğiniz kadar oynayabilirsiniz ve çevrimdışı modda oynayacağınız için izleme durumu vs. olmaz.

Steam Remote Play kapatıldığı sürece sorun yaşamazsınız ve oyunu indirin. İndirdikten sonra çevrimdışı moda atarsanız, istediğiniz kadar oynayabilirsiniz ve çevrimdışı modda oynayacağınız için izleme durumu vs. olmaz.
Denuvo DRM olduğu için oyunda sınırlı kişi girebiliyor oyuna diye biliyorum. Denuvo olan oyunlarda sıkıntılı bu iş, korsan için de şu anda Denuvo kıran kişi yok adam akıllı, kötü oldu.