Steam hesabına girilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RapidLemming955
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
  • Etiketler Etiketler
    steam
Steam hesabına girmeye çalışırken robot olmadığını doğrulama testini geçmeme rağmen hata veriyor ve giremiyorum. Ayrıca hesabın şifresi değişmiş. Bu olayı bir arkadaşım yaşıyor şu an. Biri dün gece benim ikinci hesabıma girip (veya nasıl yaptı bilmiyorum) arkadaşıma bir link atmış. O linke tıkladıktan sora arkadaşım bir daha hesabına giremedi şu an. Ne yapmalıyım?

Destekle iletişime geçmeli ve harcama yaptıysan dekontunu bulmalısın.

Robot testini geçmek için chrome'dan ya da telefondan girmeyi dene hocam steam'den üst üste yanlış girersen testi geçmiyor.

İsmi lazım değil, sinir bozucu bir şekilde 2 kere RAT girdi PC'ye ama çok şükür hesap bende kaldı. Siz tekte nasıl kaptırıyorsunuz hesabı anlamadım. Şifreyi tekrar değiştiremiyor musun?

İsmi lazım değil, sinir bozucu bir şekilde 2 kere RAT girdi PC'ye ama çok şükür hesap bende kaldı. Siz tekte nasıl kaptırıyorsunuz hesabı anlamadım. Şifreyi tekrar değiştiremiyor musun?
Şifreyi değiştirmeyi deneyince robot testini gecemiyormuş. Zaten sorunu yaşayan arkadaşım. Benim hesabımda bir problem yok şu an.

Şu an steam hesabımı açıp baktım ve arkadaşımın hesabını çalmışlar. İsmi ve profili değişmiş. Daha yeni harcama yapmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…