cagata 16

Uzman
Steam hesabım 3 bilgisayarda açık. Peki bu Steam hesabını kaç kişi kullanabilir? Yoksa sınırsız mı?

Sınırsız ama aile hesabı yapmak daha mantıklı çünkü Steam hesabında başkası aktifken sen hiçbir oyuna giremezsin. Aile hesabında böyle bir engel yok, sadece 6 kişi katılabiliyor, tek eksiği bu.

Evet onu biliyorum izin vermiyor yani istediğim kişiye verebilir miyim?
Verebilirsiniz. Fakat farklı IP adreslerinden sık sık girişler olursa, Steam bunu inceler ve hesabı geçici olarak kilitleyebilir veya kalıcı olarak kapatabilir.

@Spock dediği gibi aile hesabı daha mantıklı olabilir.

Verebilirsiniz. Fakat farklı IP adreslerinden sık sık girişler olursa, Steam bunu inceler ve hesabı geçici olarak kilitleyebilir veya kalıcı olarak kapatabilir.

@Spock dediği gibi aile hesabı daha mantıklı olabilir.

Benim 3 bilgisayarda aynı internetten sık sık giriş yapıyorum bir şey olur mu?

Ek olarak, aile hesabında normalde aynı ağda olmanız gerekiyor bu şart sonradan eklendi ama kolayca aşılabiliyor ve bir riski yok. Hamachi üzerinden aynı ağa bağlanıp istediğin kişiye aile daveti atabiliyorsun ve kendim bizzat kullanıyorum.
1753613888399.webp

Sınırsız ama aile hesabı yapmak daha mantıklı çünkü Steam hesabında başkası aktifken sen hiçbir oyuna giremezsin. Aile hesabında böyle bir engel yok, sadece 6 kişi katılabiliyor, tek eksiği bu.
Acaba Steam içinde bulunan oyunların hepsi aile hesabını kapsıyor mu?
Bu aile hesabı seçeneğini açmanın bazı oyunlara özel olup olmadığını merak ediyorum.

Acaba Steam içinde bulunan oyunların hepsi aile hesabını kapsıyor mu?
Bu aile hesabı seçeneğini açmanın bazı oyunlara özel olup olmadığını merak ediyorum.
Oyunun sayfasında aile paylaşımına uygun olup olmadığı yazar. Ayrıca Steam'in Aile Paylaşımı sekmesine girip, kütüphane bölümünden hangi oyunların dahil olduğunu ya da olmadığını da görebilirsin.
1753615735093.webp