Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Merhabalar herkese. Hazır Hollow Knight Silksong duyurulmuş ve 4 Eylül'de çıkış yapacakken sizlere bu çekilişi yapayım dedim. Ucuz bir oyun ama alamayan ya da olmayan varsa diye dedim. Eğer katılan kişi sayısı 25'yi geçerse oyun sayısını 2 yaparım. Oyun ucuz ama şans artışı olsun en azından. Herkese iyi geceler dilerim. Katılmak için katılıyorum yazıp Steam profilinizi ekleyin yeterli.

Açıklanma tarihi: 31 Ağustos 2025 20.00 civarı açıklarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar herkese. Hazır Hollow Knight Silksong duyurulmuş ve 4 Eylül'de çıkış yapacakken sizlere bu çekilişi yapayım dedim. Ucuz bir oyun ama alamayan ya da olmayan varsa diye dedim. Eğer katılan kişi sayısı 25'yi geçerse oyun sayısını 2 yaparım. Oyun ucuz ama şans artışı olsun en azından. Herkese iyi geceler dilerim. Katılmak için katılıyorum yazıp Steam profilinizi ekleyin yeterli.

Katılıyorum.

Katılıyorum.

Katılıyorum.

Oyuna zaten sahibim ama bir arkadaşıma hediye etmek için mümkünse katılmak isterim.

Merhaba herkese. Hazır hollow Knight silksong duyurulmuş ve 4 Eylül'de çıkış yapacakken sizlere bu çekilişi yapayım dedim. Ucuz bir oyun ama alamayan ya da olmayan varsa diye dedim. Eğer katılan kişi sayısı 25'yi geçerse oyun sayısını 2 yaparım. Oyun ucuz ama şans artışı olsun en azından. Herkese iyi geceler dilerim. Katılmak için katılıyorum yazıp Steam profilinizi ekleyin yeterli.

Katılıyorum.

Katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.