Bütçe
$32

ersENes

Başarılı
Yer
Sultangazi
Merhaba arkadaşlar, Steam Kış İndirimlerinin başladığı herkes tarafından bilinmektedir. İstek listemde bulunan oyunlardan hangilerini almamı tavsiye ederseniz? Oyunların türleri birbirinden farklı olduğunu biliyorum, bu oyunların hepsini araştırmalarım ve seveceğimi düşündüğüm için istek listeme ekledim.

Steam Bakiyesi: $32

İstek listesinde bulunan oyunların indirimi ve fiyatları şu şekilde;

Oyun Adı:İndirim:Fiyat:
Divinity: Original Sin 2 %75 $6,49
Forza Horizon 5 %65$11,47
Kingdom Com: Deliverace ll%50$22,49
Lies Of P %50$17,99
Norland %50 $7,49
Manor Lords %35$12,99
The Alters %30 $12,59
Baldur's Gate 3 %25$26,24
Titan Quest ll %20$14,39
Celestial Empire %20$8,39

Farklı düşüncesi olan arkadaşlar varsa onları da dinleyebilirim. Herkese iyi sosyaller diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiğin türe bağlı tamamen. Bu listede fiyatını sonuna kadar hakeden oyunlar bana göre BG3, Divinity ve KCD2. Sıra tabanlı türünü daha çok seviyorsan BG3 + Divinity alınabilir veya Divinity + sağlam bir RPG kombosu da ( KCD 2 ) yapabilirsin. onlarca saat keyifle oynatır. Alternatif olarak Avowed, Dragon Age İnquisition önerebilirim.

Ekstrem şartlar dışında %75 indirim altında oyun almamak en iyi şekilde faydalanmaktır bence. Dolayısıyla divinity 2 kesinlikle alınmalı. Bunun dışında da ekstrem şart ise oyunun ekstrem kaliteli olması sayabiliriz o yüzden BG3 alabilirsiniz. Diğerlerini de bekletin derim. Tabi aynı tür iki oyun almak istemiyorsanız BG3 yerine KCD2 alabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, Steam Kış İndirimlerinin başladığı herkes tarafından bilinmektedir. İstek listemde bulunan oyunlardan hangilerini almamı tavsiye ederseniz? Oyunların türleri birbirinden farklı olduğunu biliyorum, bu oyunların hepsini araştırmalarım ve seveceğimi düşündüğüm için istek listeme ekledim.

Steam Bakiyesi: $32

İstek listesinde bulunan oyunların indirimi ve fiyatları şu şekilde;

Oyun Adı:İndirim:Fiyat:
Divinity: Original Sin 2%75$6,49
Forza Horizon 5%65$11,47
Kingdom Com: Deliverace ll%50$22,49
Lies Of P%50$17,99
Norland%50$7,49
Manor Lords%35$12,99
The Alters%30$12,59
Baldur's Gate 3%25$26,24
Titan Quest ll%20$14,39
Celestial Empire%20$8,39

Farklı düşüncesi olan arkadaşlar varsa onları da dinleyebilirim. Herkese iyi Sosyaller diliyorum

Buradaki bütün oyunları deneyimlemiş biri olarak benim tercihim BG3 ve farklılık olması açısından KCD2 olurdu.

Buradaki bütün oyunları deneyimlemiş biri olarak benim tercihim BG3 ve farklılık olması açısından KCD2 olurdu.
Hocam Kcd2 nin oyun mekanikleri nasıl mesela ben denemek amacıyla Bannerlord oynadım bir türlü beceremedim. O yüzden Kcd2'ye karşı önyargım var. Diğer yandan Bg3 tarzını hiç denemedim, mesela en fazla Medieval Total War oynadım. Bg3'teki gibi zar atmak olsun oyun tarzı vs hiç bilgim yok

Son düzenleme:
Hocam Kcd2'nin oyun mekanikleri nasıl mesela ben denemek amacıyla Bannerlord oynadım bir türlü beceremedim. O yüzden Kcd2'ye karşı ön yargım var. Diğer yandan BG3 tarzını hiç denemedim, mesela en fazla Medieval Total War oynadım. BG3'teki gibi zar atmak olsun oyun tarzı vs hiç bilgim yok

KCD2 ilk başlarda tam bir hayatta kalma deneyimi sunuyor. Savaşlar oldukça zorlayıcı ama oyun bir yerde kırılıyor. Savaş tam olarak Bannerlord gibi değil orada çok daha hızlı. Yine aynı şekilde saldırıyı diğer yönden savuşturmanız gerekiyor ama bu zırh aldıkça, karakteri güçlendirdikçe, iyi silahlar edindikçe kolaylaşıyor. Bende ilk başlarda çok zorlandım ama belli bir süreden sonra çok rahat geliyor. Eğer KCD2 alırsanız şu videodakileri yaparak başlayın. Bir hayli rahatlatır.

BG3'e gelecek olursak bende BG3'ten önce hiç sıra tabanlı oyunlar oynamamıştım. Ama bu oyun bambaşka kalitede bir oyun hocam. Sunduğu rol yapma deneyiminin bence eşi benzeri yok. 175 saat oynamışım mesela bir o kadar daha oynayabilirim gibi geliyor. Oyunda hala görmediğim senaryolar, yaşamadığım deneyimler var. Zar atma olayı çok basit aslında diyalog sırasında gittiğiniz bir yol oluyor. Örnek veriyorum bir konuda yalan söylediniz ve yalan söylediğiniz seçeneği seçtiniz. Oyunda hemen bir zar dönüyor ve karşıda ki kişinin size inanıp inanmayacağının sonucunu bu zar belirliyor. Aynı zamanda bu zar sistemi savaş sırasında da aktif. Sıra tabanlı savaş sırasında oyunda her hamlede arkada bir zar dönüyor ama bunu diyaloglardaki gibi doğrudan göremiyoruz. Eğer zar başarılı gelirse düşmana vurmuş oluyoruz, başarısız gelirse de ıskalıyoruz bu kadar basit. Kesinlikle herkesin deneyimlemesi gereken bir oyun. Mükemmel hikaye, mükemmel oynanış ve mükemmel oynanış çeşitliği. Şaheser. Oynadığım en iyi 1 veya 2. oyun. 2 sene oldu oynayalı ama yerine henüz karar verebilmiş değilim. Elden Ring ile kapışıyor kafamda.

KCD2 ilk başlarda tam bir hayatta kalma deneyimi sunuyor. Savaşlar oldukça zorlayıcı ama oyun bir yerde kırılıyor. Savaş tam olarak Bannerlord gibi değil orada çok daha hızlı. Yine aynı şekilde saldırıyı diğer yönden savuşturmanız gerekiyor ama bu zırh aldıkça, karakteri güçlendirdikçe, iyi silahlar edindikçe kolaylaşıyor. Bende ilk başlarda çok zorlandım ama belli bir süreden sonra çok rahat geliyor. Eğer KCD2 alırsanız şu videodakileri yaparak başlayın. Bir hayli rahatlatır.

BG3'e gelecek olursak bende BG3'ten önce hiç sıra tabanlı oyunlar oynamamıştım. Ama bu oyun bambaşka kalitede bir oyun hocam. Sunduğu rol yapma deneyiminin bence eşi benzeri yok. 175 saat oynamışım mesela bir o kadar daha oynayabilirim gibi geliyor. Oyunda hala görmediğim senaryolar, yaşamadığım deneyimler var. Zar atma olayı çok basit aslında diyalog sırasında gittiğiniz bir yol oluyor. Örnek veriyorum bir konuda yalan söylediniz ve yalan söylediğiniz seçeneği seçtiniz. Oyunda hemen bir zar dönüyor ve karşıda ki kişinin size inanıp inanmayacağının sonucunu bu zar belirliyor. Aynı zamanda bu zar sistemi savaş sırasında da aktif. Sıra tabanlı savaş sırasında oyunda her hamlede arkada bir zar dönüyor ama bunu diyaloglardaki gibi doğrudan göremiyoruz. Eğer zar başarılı gelirse düşmana vurmuş oluyoruz, başarısız gelirse de ıskalıyoruz bu kadar basit. Kesinlikle herkesin deneyimlemesi gereken bir oyun. Mükemmel hikaye, mükemmel oynanış ve mükemmel oynanış çeşitliği. Şaheser. Oynadığım en iyi 1 veya 2. oyun. 2 sene oldu oynayalı ama yerine henüz karar verebilmiş değilim. Elden Ring ile kapışıyor kafamda.

Elden Ring'i oynamadım onu da almayı düşündüm ama şu an değil. Söylediklerinizden etkilenerek Bg3 ü almaya karar verdim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.