Steam indirme hızı problemleri

Hocam dediğinizi anlıyorum ancak 2 senedir bu şekilde kullanmama rağmen eksiksiz bir şekilde min 700-800mbps indirme sağladığım steam sunucusunun son bir ayda böyle yapmasının açıklaması bu olmamalı. Son zamanlarda farklı forumlarda benimkine benzer şikayetlerden açılan konular da mevcut ancak net bir sonuç elde edilememiş.

Keenetic Hero KN-1012 AX3000 router,
TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen 2500 Speed komutları
Inca IUSB-01 TP (2 adet)
Inca ICAAT8-02G CAT8 S/FTP 40 Gbps Network Kablo
Huawei MA5671A GPON 2500 Mbit/s SFP modülü (Majdev'in OpenWrt yazılımı brick yapıyor).
Stock OpenWrt yazılımı ile beraber kullanıyorum.
Diğer masaüstü bilgisayarımı yakın bir zamanda yeni evime getirdiğimde anlık Steam indirme değerleri görsellerini paylaşabilirim.
Ayrıca biraz önceki mesajıma 3 adet görsel ekledim inceleyiniz.
Sizin yaşadığınız mağduriyet İnternet Servis Sağlayıcınızın dayattığı bir hız kısıtlaması sonucudur.
BTK'ye bildirilmesi gereken bir mağduriyettir.
Bu durumları yaşamamak adına ONT cihazımı yanımda kutusunda bulunduruyorum.
Huawei MA5671A GPON 2500 Mbit/s SFP modülüyle 2500 Mbit/s hızlarda geziniyorum.

Siz İnternet Servis Sağlayıcınıza inat Network Station kurmadığınız her gün onlara düzenli aylık fatura ödeyen, standart bir ev kullanıcısı olarak kalmaktasınız.

Dosya Ekleri

• Sansüronline İşe yaramayan Ont Cihazım.webp
    840,5 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Hocam söylediğiniz her şeyde çok haklısınız. Ben de kullandığım internetin köküne kadar en yüksek verimi almak isterim ama ne yazık ki internet üzerine çok fazla teknik bilgim yok. Bana bilale anlatır gibi gibi ne yapmam gerektiğini ve tavsiyelerinizi anlatırsanız bunları uygulamayı çok isterim.

Keenetic Hero KN-1012 AX3000 router,
TP-Link UE302C (2 adet) + Telnet ile girilen 2500 Speed komutları
Inca IUSB-01 TP (2 adet)
Inca ICAAT8-02G CAT8 S/FTP 40 Gbps Network Kablo
Huawei MA5671A GPON 2500 Mbit/s SFP modülü (Majdev'in OpenWrt yazılımı brick yapıyor).
Stock OpenWrt yazılımı ile beraber kullanıyorum.
Bu donanımları satın almanız gerekiyor.
Ancak PPoE kullanıcı adı ve şifrenizi de öğrenmeniz gerekiyor.
Hangi internet servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?

Türk Telekom kullanıyorum hocam.

Türk Telekom kullanıyorum hocam.

Müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayın abone sahibi olarak PPoE kullanıcı adı ve şifremin telefonuma SMS olarak gönderilmesini istiyorum şeklinde söyleyin çağrı görüşmesinde.

Türk Telekom PPoE kullanıcı adı ve şifresi konusunda Turkcell Superonline gibi katı sansür odaklı politika izlemiyor.

Turkcell Superonline namı bu yüzden Türkiye de sansüronline kalmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…