Çözüldü Steam indirme hızı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

paricfy

Başarılı
Oyun indirirken normalde aşağıdaki gibi;

Ama aradan biraz zaman geçince (10-15dk);

1 yıla kadar gidiyor. Hızı 2, 1KB'ye sabitliyor. Önbelleği temizlemeyi çok denedim. Ülkeyi de değiştirdim durum aynı. Gece AFK bırakıyorum indirmek icin sabah 1GB'nin bile inmediğini görüyorum sürekli. Bir şey limitliyor bir süre sonra anlamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Tüm ana yöntemleri denemişsiniz. Birkaç alternatif yöntem deneyebilirsiniz;
  • Steam > Ayarlar > İndirmeler bölümüne gidin. İndirme sınırının kapalı olduğundan emin olun.

• Oyun indireceğiniz zaman Steam'i yönetici olarak başlatmayı deneyin. Steam simgesine sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

• DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanmayı deneyin.

• Son çare olarak Steam'i sil-yükle yapmayı deneyebilirsiniz.
Tüm ana yöntemleri denemişsiniz. Birkaç alternatif yöntem deneyebilirsiniz;
  • Steam > Ayarlar > İndirmeler bölümüne gidin. İndirme sınırının kapalı olduğundan emin olun.

• Oyun indireceğiniz zaman Steam'i yönetici olarak başlatmayı deneyin. Steam simgesine sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

• DNS ayarlarınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya Cloudflare DNS (1.1.1.1) kullanmayı deneyin.

Çözüm
C dışında bir yere mi yüklüyorsun?

Tek diskim var o da C.

Birinciyi 10-15 kere kontrol ettim hatta 3 MB'ye falan kısıtladım olur belki diye. ikinciyi şimdi deniyorum. Olmazsa sil yükle yapacağım.

Steam'i silip yüklersem CS2, GTAV ve Rust da gidecek. Çözse bile epey uğraştıracak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucuyu değiştirip dene.

Hocam ben de bu durumu yaşadım. Tüm yöntemleri yapın, olmazsa yüksek ihtimalle SSD'niz hakkı rahmetine kavuşmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…