belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
Geçen yıl sonbahar indirimlerinde AC alıp 3 ayda 100 saat oynamıştım. Sonra ne olduysa oldu sunuculara girememeye başladım. Hata veriyordu. Birkaç kez sildim yükledim, onca modu bastan kurdum ama nafile. Oynayamıyorum yani artık.
O yüzden arkaya şarkı açıp trafikli yolda araç sürebileceğim ve araçları modifiye edebileceğim bir araba oyunu almak istiyorum. Eskiden kuzenimle NFS Underground 2 oynardık. Canım ondan çekti.
Aslında Forza Horizon 5 almak istiyorum ama 16 dolar değer mi bilmiyorum.

Forza 5'e 16 dolar pahalı gelen biri için Forza 6 bir seçenek değil bence.

Forza 6 2026'nın ilk aylarında çıkarsa ve fiyat olarak alınabilecek seviyede olursa alırım (sanmıyorum) . Şu ana kadar aldığım en pahalı oyuna 15 dolar verdim. Oyunlara çok para vermeyi sevmem.
Sanırım Forza 5 alacağım çünkü oyun içerisinde fotoğraflar çekmeyi de çok seviyorum, forumdaki Forza fotoğraflarını görünce daha da alasım geliyor :D

Forza 6 2026'nın ilk aylarında çıkarsa ve fiyat olarak alınabilecek seviyede olursa alırım (sanmıyorum). Şu ana kadar aldığım en pahalı oyuna 15 dolar verdim. Oyunlara çok para vermeyi sevmem.
Sanırım Forza 5 alacağım çünkü oyun içerisinde fotoğraflar çekmeyi de çok seviyorum, forumdaki Forza fotoğraflarını görünce daha da alasım geliyor :D

Min 40 dolar olacak hocam. Benim tavsiyem Forza 5 olur eğer Forza 6 alamam diyorsanız.

Forza 6 çıkınca Forza 5 düşer mi sizce?
Keşke aklım olsaydı da Forza 4 kaldırılmadan 120 lira gibi bir fiyata alsaydım. Pişmanlık işe yaramıyor şu an.

Bence şu an FH5 iyi fiyatta pek beklemeye gerek yok. Forza 6'nın çıkmasına bir 3-6 ay var. Bir de bende FH5 Deluxe paket 14,29 dolar gözüküyor.

Bence şu an FH5 iyi fiyatta pek beklemeye gerek yok. Forza 6'nın çıkmasına bir 3-6 ay var. Bir de bende FH5 Deluxe paket 14,29 dolar gözüküyor.
Forza 4 varsa indirimli gözüküyodu sanırsam.

Dayanamadım Forza 5'i aldım. 150 GB indirme istiyor. İndirdikten sonra hata almam umarım. Xbox Game Pass varken indirmiştim oturum açın diye hata verdi bir türlü çözemedim. En son silmiştim.

Son düzenleme: