Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Swin1

Yetkin
Makaleler
1
İyi günler Steam Garry's Mod için bir mod koleksiyonu buldum. Bu koleksiyonun içerisinde 430 mod var. Bunların hepsine tek tek abonemi olacağız bir tuş veya özellik yok mu?

Ekran görüntüsü 2026-01-27 140801.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-27 140811.webp

Çözüm
Tek tıkla oluyorsa tarayıcıda basit bir script çalıştırılabilir.

Bu çalışıyor gibi. Spam sayabilir diye her tıklama arasına 500ms süre koydum. İsterseniz değiştirebilirsiniz.

Kod:
const elems = document.querySelectorAll(".subscriptionControls > a:not(.toggled)");
(async () => {
    for (const el of elems) {
        el.click();
        await new Promise(r => setTimeout(r, 500));
    }
})();

Tamamı için denemedim. Sayfanın tamamı hemen yüklenmiyor olabilir. O durumda kaydırıp yükleyip tekrar çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Bu çalışıyor gibi. Spam sayabilir diye her tıklama arasına 500ms süre koydum. İsterseniz değiştirebilirsiniz.

Kod:
const elems = document.querySelectorAll(".subscriptionControls > a:not(.toggled)");
(async () => {
        el.click();
    }
})();

Tamamı için denemedim. Sayfanın tamamı hemen yüklenmiyor olabilir. O durumda kaydırıp yükleyip tekrar çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Çözüm

Kod:
(async () => {
 el.click();
 }
})();

Çok teşekkürler.