Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çözüldü hocam, konuyu nasıl kapatacağım? Steam'ı sıldım belgelerden, tum her şeyını de temızledım, WinDirStat ıle de temızlık yaptım, PC'yı kapadım ve BIOS pılını takıp cıkardım duzeldı 
Hesabınızdan çıkıp tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.
Ogiflexx
Üyecik
Hocam bu gırıs adım degıl konuyu yanlış anlıyorsunuz, bu degısebılen nıckım. Dıger hesaplarımda bunları degıstırebılıyorum ama bu hesabımda degıstırsem de Steam'de bugta kaldı sanırım. Profılde degısıyor fakat kendımde degısmıyor. Google'dan vs. gırdıgımde degısmıs olarak goruyorum.
Hayır hocam o degıl dedıgım onun degısmedıgını bılıyorum zaten.
Steam'ı sılıp gerı dahı yukledım aynı dıger hesaplarımda bu sorun yok.
"Hesap detayları" kısmında yazanı diyorsanız bu değişmiyor. Diğeri değişebiliyor, kapat aç yaparsanız düzelir.
Eki Görüntüle 129668
Hayır hocam o degıl dedıgım onun degısmedıgını bılıyorum zaten.
Hesabınızdan çıkıp tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.
Steam'ı sılıp gerı dahı yukledım aynı dıger hesaplarımda bu sorun yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Profilinizi Steam uygulamasından görüntüledikten sonra yeniden başlatın.Hocam bu gırıs adım degıl konuyu yanlış anlıyorsunuz bu degısebılen nıckım dıger hesaplarımda bunları degıstırebılıyorum ama bu hesabımda degıstırsemde Steam'de bugta kaldı sanırım profılde degısıyor fakat kendımde degısmıyor Google'dan vs gırdıgımde degısmıs olarak goruyorum
hayır hocam o degıl dedıgım onun degısmedıgını bılıyorum zaten
Ogiflexx
Üyecik
Steam'ı yukledım sıldım yıne aynı, yetmedi hesabı baska PC de gırdım duzgun ama kendı PC'mde bugda kaldı sanırım sorun sadece bu hesapta.
Birçok kez denedım sıldım yukledım mobılden de PC'den de bastan kurdum ama dedıgım gıbı bu hesapta var bir problem dıgerlerınde bu sorun yok.
Profilinizi Steam uygulamasından görüntüledikten sonra yeniden başlatın.
Birçok kez denedım sıldım yukledım mobılden de PC'den de bastan kurdum ama dedıgım gıbı bu hesapta var bir problem dıgerlerınde bu sorun yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-