Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sefer

Uzman
"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin."

Hatasını veriyor kartımda para olmasına rağmen.

"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez. Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin."

Hatasını veriyor kartımda para olmasına rağmen.
Online alışverişlere açık mı kart?

Eğer hesaptaki para, Steam'deki ürünün dolar fiyatını TL'ye çevirdiğinde çıkan rakamı kuruşla geçiyorsa olabilir. Benzer durumu ben de yaşamıştım. Eğer öyle ise hesabına 5-10 lira daha at ve tekrar dene.

Yok olmuyor kanka

Acaba 5 dolar eklemeden artık oyun alamıyor muyuz?

• Fazladan 50-60 TL var mı? Bazen 5-10 TL yetmeyebilir.
  • İninal’da var mıdır bilmiyorum ama kart yurt dışı harcamalara açık değilse onu açın.
  • Girdiğiniz bilgileri tekrar kontrol edin.
  • Fatura isim, soy isim kısmına rastgele bir şey değil, kart üzerindeki ismi yazın.
Son olarak ise İninal müşteri hizmetlerine ulaşmak kalıyor.

• Fazladan 50-60 TL var mı? Bazen 5-10 TL yetmeyebilir.
  • İninal’da var mıdır bilmiyorum ama kart yurt dışı harcamalara açık değilse onu açın.
  • Girdiğiniz bilgileri tekrar kontrol edin.
  • Fatura isim, soy isim kısmına rastgele bir şey değil, kart üzerindeki ismi yazın.
Son olarak ise İninal müşteri hizmetlerine ulaşmak kalıyor.
İninal'da herhangi bir ek işlem yapmadan yurt dışı alışveriş yapıyorum ben hocam.