Bu rehberimde ücretsiz Steam oynama süresi takviyesi, başka bir deyişle hour boost servisleri hakkında bazı bilgiler ve hangisini neden tercih etmeniz gerektiği hakkında bilgiler vereceğim.

Nedir bu hour boost?​

Aslında, bu sadece oyunları oynama sürenizi arttıran bir bot. Ne kadar artmasını isterseniz, o kadar beklemelisiniz. Bir faydası veya zararı yoktur.

1772736612120.webp

Nasıl çalışır?​

Çalışma mantığı çok basit. Steam kullanıcı adı ve şifreniz istenir. Merak etmeyin, girdiğiniz bilgileri çalmıyorlar. Steam hesabınıza hour boost için bot bağlanması gerekiyor ve botlar bu şekilde hesabınıza giriş yapıyor. Giriş yaptıktan sonra botlar direkt oyunu oynamaya başlıyor. Aslında, oynuyormuş gibi gösteriyor. Bu sürekli açık oluyor ve seçtiğiniz plana göre değişiklik gösteriyor. Örneğin, 100 saatlik ücretsiz bir planda 100 saat boyunca seçtiğiniz oyun açık kalır ve oynama süresi artar. Bu işlem yapılırken bilgisayarınız kapalı kalabilir. Botlar, servisi sağlayan sitenin sunucularında aktif çalışır.

Ücretsiz-abonelik sistemli öneriler​

FreeHourBoost.com​

Bu en popüler ve fiyatlandırması en uygun olan, benimde tavsiye ettiğim bir sitedir. Aşağıdaki siteye göre fiyatları kat kat daha iyi, sundukları hizmette daha iyi. Örneğin, 175 liraya ödeyerek istediğiniz bir oyuna veya 24 oyuna birden toplamda 2400 saat takviye yapabilirsiniz. Dediğim gibi, fiyatlandırmaları gerçekten çok uygun ve bütçe dostu. İlk tavsiyem kesinlikle bu sitedir.

Steam-hourboost.com​

Diğer siteye göre daha az biliniyor. Euro fiyatlandırması kullanıyor. Ücretsiz olarak seçtiğiniz bir oyuna 100 saat takviye yapabiliyorsunuz.

IdleSteam.com​

Ücretsiz hizmeti, diğerlerine göre çok az. Sadece 6 saat. Bunda da aylık ve yıllık abonelik sistemi bulunmakta. Fiyat olarak diğerlerine göre pekte iyi olduğu söylenemez fakat.

Sık Sorulan Sorular​

S: Bilgisayarı kapatırsam hour boost işlemi durur mu?
C: Hayır. Bilgisayarınızı kapattığınızda hour boost işlemi durmaz, devam eder. Hesabınıza giriş yapılan botlar, servisi sağlayan sitenin sunucularında aktif bir şekilde çalışır.
S: Ban yeme riski var mı?
C: Tabii ki hayır. Hiçbir ban, uyarı vs. riski yoktur. Tamamen güvenilir bir işlemdir.
S: Peki hour boost işlemi devam ederken nasıl oyun oynayabilirim?
C: Çok basit. İşlemi durdurup oyununuzu oynayın. Daha sonra oyundan çıktığınızda işlemi tekrar başlatın. Bazı servislerde oyuna girdiğinizde işlem otomatik olarak durur, oyundan çıktığınızda otomatik olarak tekrar başlar.
S: Dolandırılır mıyım?
C: Hayır, dolandırılmazsınız. Konuda eklediğim hizmetler; yıllardır aktif, güvenilirliği kanıtlanmış, globalde bilinen hizmetlerdir.
S: Hesabım çalınır mı?
C: Hesabınız çalınmaz. Kullanıcı adı ve şifre gibi bilgiler, sadece botların hesaba girmesi için kullanılır. Botlar, hour boost işlemi için hesabınıza girer. İşlem bittiğinde tekrar çıkış yapar.
S: Bir hesap için birden fazla ücretsiz hizmet kullanabilir miyim?
C: Kullanamazsınız. Çoğu servislerde genelde bir Steam hesabı için ücretsiz hizmet sadece bir kere kullanılabilir.

Kapanış​

Rehberim bu kadardı. Umarım işinize yarar. Aklınıza takılan bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz. İyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık. Bayağı süre önce oynayıp bitirdiğim ve %100lediğim oyunların az saatli olması canımı sıkıyordu, bununla 3-5 saat daha ateşlerim :D.

Sizin önerdiklerinizden ilkini kullanacağım; Steam ile giriş yaptığımıza herhangi bir çalınma durumu vb. olmaz değil mi? Tamamen nasıl güvenebiliriz?

Sizin önerdiklerinizden ilkini kullanacağım; Steam ile giriş yaptığımıza herhangi bir çalınma durumu vb. olmaz değil mi? Tamamen nasıl güvenebiliriz?
Konuya eklediklerimin hepsini kullandım hocam. Dediğim gibi, güvenilir. Emin olamazsanız botları Steam mobil uygulamasından giriş yapılan aygıtlardan da çıkartabilirsiniz ama zaten işlem bitince otomatik çıkış yapıyorlar.

Konuya eklediklerimin hepsini kullandım hocam. Dediğim gibi, güvenilir. Emin olamazsanız botları Steam mobil uygulamasından giriş yapılan aygıtlardan da çıkartabilirsiniz ama zaten işlem bitince otomatik çıkış yapıyorlar.

"Freehourboost" kullanıcaktım fakat nedense bir güven vermedi gibi hocam yani hakkında pek bir şey bulamadım gizlilik politikası kesin vardır ama ben bulamadım eğer güvenilirse abonelik satın alabilirim güzel duruyor çünkü.

Ek olarak hocam bazı kullanıcılar Steam hesaplarından birden fazla giriş yapıldığını ve itemlerinin alındığını söylüyorlar kaynak