Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Steam'de bir kullanıcı yorumu gördüm ve "bu ürün ücretsiz alındı" yazıyor. Bir oyunu Steam'den nasıl ücretsiz bir şekilde elde etmiş ki? Bunu çok merak ediyorum. Oyun ucuz da değil, indirimsiz fiyatı 18 dolar bir oyun.

Ekran görüntüsü 2026-01-25 135406.webp

Çözüm
Özel bir şey değil bu. İnceleme yaparken "bu ürünü ücretsiz edindiyseniz bu kutuyu işaretleyin" diye bir seçenek var, onu işaretleyince incelemede bu şekilde gözüküyor.
Oyun kendisine hediye edilmiş olabilir, yapımcıdan key gönderilmiş olabilir, ücretsizken almış olabilir veya ücretsiz almadığı halde öylesine işaretlemiş de olabilir. Bilemeyiz bunu.
Özel bir şey değil bu. İnceleme yaparken "bu ürünü ücretsiz edindiyseniz bu kutuyu işaretleyin" diye bir seçenek var, onu işaretleyince incelemede bu şekilde gözüküyor.
Oyun kendisine hediye edilmiş olabilir, yapımcıdan key gönderilmiş olabilir, ücretsizken almış olabilir veya ücretsiz almadığı halde öylesine işaretlemiş de olabilir. Bilemeyiz bunu.

Çözüm
Hangi oyun? Belki zamanında ücretsiz olmuştur Epic'deki GTA 5 gibi.

V Rising.

Anladım hocam teşekkür ederim.