Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

technopat göçmeni

Çalışkan
Arkadaşlar, ben Age of History 3 ve 2 Steam'den alacağım ama benim kredi kartım yok. Ne yapacağım, Play Store kart olur mu? Mobil Steam'den alıp PC'den oynasam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Migros, D&R gibi yerlerde Steam cüzdan kodu satılıyor diye hatırlamaktayım. Ayrıca Papara'sı vb olan biri varsa etrafında ondan rica edebilirsin.

Başka yolu yok gibi bir şey. Papara(kaldı mı bilmiyorum da) alıp ona para yükleyebilirsiniz. Ya da @Milas'ın dediği gibi Steam cüzdan kodu satan yerlerden kod alabilirsiniz ancak Türkiye'de fiziksel satan var mı bilmiyorum.

Gerçek hayattaki bir arkadaşınıza elden nakit verip onun size hediye olarak oyunu atmasını da isteyebilirsiniz.

Başka yolu yok gibi bir şey. Papara(kaldı mı bilmiyorum da) alıp ona para yükleyebilirsiniz. Ya da @Milas'ın dediği gibi Steam cüzdan kodu satan yerlerden kod alabilirsiniz ancak Türkiye'de fiziksel satan var mı bilmiyorum.

Gerçek hayattaki bir arkadaşınıza elden nakit verip onun size hediye olarak oyunu atmasını da isteyebilirsiniz.

Papara Card satılıyor D&R da.

Aktif kullanıcıyım eskisi gibi cashback vs kalmadı ama en azından gider yok kullanıyorum.