NeonCircuit
Uzman
Hocam şöyle bir bildirim geldi.
Hocam şöyle bir bildirim geldi.
Satış işleminden sonra her iki tarafı da korumak için para 8 gün bekletilecek diyor.
Tamam confirm dedim.Satış işleminden sonra her iki tarafı da korumak için para 8 gün bekletilecek diyor.
Şöyle diyor. Öğeyi ona takas edicem sanırım.Satış işleminden sonra her iki tarafı da korumak için para 8 gün bekletilecek diyor.
İşte korktuğum oldu hocam, satamıyorum bandan dolayı. Bi' deneyim dedim ama.Satış işleminden sonra her iki tarafı da korumak için para 8 gün bekletilecek diyor.
Hocam maalesef satamıyorum bandan dolayı, belki olur diye yapayım dedim ama.Trade i yapıp karşı tarafa gönderin, Steam Guard'dan onaylama isterse onaylayın. Para 8 gün içinde bakiye olarak gelecek.
İptal edicem mecbur ve şu lanet olası 10 günü beklemek zorundayım...Trade i yapıp karşı tarafa gönderin, Steam Guard'dan onaylama isterse onaylayın. Para 8 gün içinde bakiye olarak gelecek.
Abi şaka gibi diğeri de satıldı hfjasjfasjasf. Şimdi geldi bildirimi. Tamam sizin sayenizde CSFloat'ı çözmüş oldum, teşekkürler. Ama bu "belki olur" düşüncesi bana 0,42 cente patladı.Trade i yapıp karşı tarafa gönderin, Steam Guard'dan onaylama isterse onaylayın. Para 8 gün içinde bakiye olarak gelecek.
Ya hocam şu itemin fiyatı da düştü de düştü bugün bitiyordu pazar banım 3 dolar olmuş 5'e satabilir miyim acaba?Trade i yapıp karşı tarafa gönderin, Steam Guard'dan onaylama isterse onaylayın. Para 8 gün içinde bakiye olarak gelecek.