Steam profilimden genel olarak memnunum, fakat temasından ve profil resmimden sıkıldım. Karanlık temada, fazla hareketli olmayan bir tema ya da arka plan önerisi yapabilir misiniz? Vitrinlerle ilgili de tavsiye verebilirsiniz. İyi sosyaller.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam șu Atatürk’lü vitrinde ki basarimlari acmak icin hangi oyunu almamiz gerekmekte? Mobilde oldugum icin goremiyorumda.
oyun bu hocam.
Tearz
Uzman
Dinosaur Hunt. Oyunu arka planda açmanız yeterli. 1 saat içerisinde hepsi geliyor.Hocam șu Atatürk’lü vitrinde ki basarimlari acmak icin hangi oyunu almamiz gerekmekte? Mobilde oldugum icin goremiyorumda.
Teșekkürler.Dinosaur Hunt. Oyunu arka planda açmanız yeterli. 1 saat içerisinde hepsi geliyor.
Dinosaur hunt. Oyunu arka planda açmanız yeterli. 1 saat içerisinde hepsi geliyor.
Steam achievement Manager'da kullanabilir.
GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam.
A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub.
Qubik
Uzman
- Makaleler
- 1
Steam profilimden genel olarak memnunum, fakat temasından ve profil resmimden sıkıldım. Karanlık temada, fazla hareketli olmayan bir tema ya da arka plan önerisi yapabilir misiniz? Vitrinlerle ilgili de tavsiye verebilirsiniz. İyi Sosyaller.
Açıkçası profiliniz benim oldukça hoşuma gitti. Tavsiye olarak benim bir tavsiyem yok, anlayan veya başka bir açıdan bakan arkadaşlar yardım edebilirler.
İstek attım hocam Steam'den. Bir +rep basılır.