Sence o dizide onu mu anlatmaya çalışıyorlardı.

Bu konuda katılıyorum. Kubat-Nihale ikilisi zaten dışlamak, taşlamak için diziye koyulmuş karakterler. Kubat karakteri şiddet bağımlısı bir sadist. Erkeklerden korkuyor, babası çok dövdüğü için çocukluk travması var. Eşi olarak yazılan Nihale ise neredeyse zeka geriliği seviyesinde saf bir mazoşist. Dizinin o absürt evreninde bile bunlar taşlanan karakterler. Çok defa Kubat başkaları tarafından eşine şiddet gösterdiği için dizide linç edildi. Ve daha nicesi yani. Kısaca Kubat karakteri gücü sadece kadınlara yeten ama erkeklerden korkan şerefsiz erkekleri temsil ediyor. Nihale ise keko sevdalısı kız tiplemeleriyle dalga geçmek için var diyebiliriz.

Dizide kafama takılan bir oyuncu var aslında. Julide rolünü oynayan Evrim akın. Bir dönem Asena Keskinci'nin çocuk yaşta yaşadığını söylediği şeyler gündem olmuştu. Olay hukuki boyuta taşınmış bu ikili arasında. Konu sonuçlanmadığı için kesin konuşamayacağım fakat iddialar doğruysa Evrim akın kınanmayı gayet ediyor.

Dizide eşine şiddet uygulayan adamı koymuş gerçekte de ne kadar komik birisisindir sen şimdi.

İrem hanım gerçekte böyle bir insan olduğumu nereden çıkardınız.

İdare eder. Daha iyi seçenekler var Ümitcan Uygun gibi.

O fazla kaçar gibi :D.

Bu konuda katılıyorum. Kubat-Nihale ikilisi zaten dışlamak, taşlamak için diziye koyulmuş karakterler. Kubat karakteri şiddet bağımlısı bir sadist. Erkeklerden korkuyor, babası çok dövdüğü için çocukluk travması var. Eşi olarak yazılan Nihale ise neredeyse zeka geriliği seviyesinde saf bir mazoşist. Dizinin o absürt evreninde bile bunlar taşlanan karakterler. Çok defa Kubat başkaları tarafından eşine şiddet gösterdiği için dizide linç edildi. Ve daha nicesi yani. Kısaca Kubat karakteri gücü sadece kadınlara yeten ama erkeklerden korkan şerefsiz erkekleri temsil ediyor. Nihale ise keko sevdalısı kız tiplemeleriyle dalga geçmek için var diyebiliriz.

Evet. Zaten Steam'de nihaleminde profili var.

Azdım. Seninle ateşli geceler yaşamak istiyorum delikanlım.

Nihalem görmesin bunu.